Hej alla barn nu är det barnprogram...


Hej alla barn nu är det barnprogram...
Den går om och om i mitt bankande huvud. Det började väldigt bra igår och skulle bli en väldigt mysig och lugn kväll och slutade med hoppande på cardan.. Jag, Lill, Malin, Sophia, Jonas skulle grilla hemma hos Sophii, och vi satt ute och grillade, mycket mycket gott! :) Sen in på småtimmarna, så föreslogs att man skulle ut och ta en drink, och ta en drink på zoo brukar alltid (har aldrig varit med om något annat iallafall) leda till Cardinal. Sophii kom också med hela svängen till slut, kuul!

Idag har jag jobbat som vanligt, mina enda fyra timmar i veckan som jag jobbar om ni inte vet så har jag ju inget jobb (mer än dem fyra timmarna) under hela sommaren, och jag kommer ha sommarlov i typ 3,5 månad - vad ska jag göra? Hur ska jag underhålla mig själv?! Det är verkligen inte så att jag inet har sökt jobb för jag är nog uppe i en 50 jobbsökningar. Ajaa nog om det tråkiga, ska äta lite här hemma med mamma idag, sen ikväll sticker jag in till stan igen (antagligen), kanske åker förbi Martina en sväng :)

Värt att komma ihåg; J, T-H, shot, morgonrock, galler

Tjingeling



Godmöörgon!

Godmöörgon! Har precis kommit hem, skulle egentligen vara hemma vid åtta med så blev inte fallet. Har sovit hos Malin i natt, får en känsla av att hon hatar att sova själv hemma så vad gör man inte?! Haha näädå, det är så mysigt hemma hos Maggis. Ikonen var också med ett litet tag :)

Pappa ringed precis, han ska vara iväg nu lite mer än 2 veckor med jobb, han hade 15 minuter på sig att ta sig till sin gate i Paris.. Fy fan, kommer ihåg när jag skulle till SF förra året och planet är försenat i Köpenhamn och jag skulle till Shipol (aldrig varit där förr, och europas störta flygplats) fii vad jag var nervös. Men jag hade tid på mig, precis.. Däremot hade jag all tid i världen när jag skulle hem så jag tog tiden att gå från gaten G till H, först tog den 15 minuter tills jag hittade en tv-skärm sen tog det lite mer än 15 minuter att gå därifrån till gaten! Det är sjuuk, jag är bara glad att jag slapp ta buss eller tåg mellan gatarna! Nej nu är klockan 9.59 --> pluggis kommer fraaam! Haha

Tjingeling





Stövel sönder, ring för hjälp!


Stövel sönder, ring för hjälp!

Veckans bravader!

Fönsterrutan sönder
Spring i soffer (med skor)
Porslin = sönder
Spräckt revben
Kondisar
Laxtårta
Shottkanna
"Alla dessa helveten"
ANALYS
Morgonsamtal efter 3 timmars sömn
Ommontering
Sex on fire
Rattfylleri
Rallyåk med Whitey
10 flaskor rosé, 3 liter vodka, 2 champagne
minus på kontot, myyckeet!
Skaavsår
Strumpbyxor och hanky panky
Spräckta byxor
Barfota - svart jaadå!
Plantacigg
Frukthatt
Laxtårta
Ciggplockning på drottninggaaatan
Day ´n night



Hej hej bloggis!

Hej hej bloggis! Det blev en galen utekväll igår :):), men denna gång blev den mkt lyckad! Var först på Dallas, och där var alla på g, kändes riktitg bra. Haha men det kändes nog rätt så bra för Malin; satt och snacka med Johnny (precis kommit hem, går från flygplats till nattklubb haha) och så säger jag bara "Kolla Malin där borta" då svävar hon fram i sin egen lilla takt (från hörna till hörna) och hon går och beställer drinkar heela tiden, men inte till sig själv för hon känner sig för full haha så go! Sen när det var slut där gick vi till Cardinal och då så har såklart Malin och Westis ont i fötterna och vill hem (tror sanning låg i att de var så jääkla sugna på tacos haha) Jag, Lill och Ikonen blir kvar och dansar tills det stänger.. Sen när vi kommer hem så går vi in för att prata lite med Malin och då har hon ändå varit hemma några timmar men ligger i sängen med kvällsutstyrseln, hon har inte pallat ta av sig kläderna och så sant hade dem stekt tacoköttförs hahaha, de lukta i hela huset..

Nu är det plugg som vanligt, måste fixa tentan på torsdag! Glad påsk, eller fortsättning ;)
Tjingeling


Party party idaag!

Party party idaag! Om det blir som vi har planerat är det lite preparty hos Malin, gott om dricka däär ja! Hahah Sen hoppas jag innerligt att vi tar oss till Dallas och sen vidare till Cardinal :) Idag är det dessutom Liiiiiillis birthday! Nej nu har jag super duper bråttom hem till Westis, sen ska vi in till staaan med Whitey haha!

Tjingeling

Är detta normalt?

Är detta normalt? Jag håller i Lindas drink för att hon ska gå och hämta sin väska i baren. Det kommer fram en helt okänd kille, jag har aldrig sätt han förr. "Kan jag få smaka" "Nej för det första så är det inte min drink och för det är andra så vem är du?" Killidioten försöker ta glaset och då frågar jag vad han sysslar med.. "Du så där säger man faktiskt inte" säger killen.. Nähe tänkte jag, det var väl han som beteede sig dåligt sen säger han "jävla kärringhelvete" Haha då blev det inte roligt.. Men va fan; 20 bast och kommer inte på något bättre än kärringhelvete.. Sen under kvällen så gick han inte, han skulle hela tiden röra sig i närheten och då blir man dåligt irriterad!

Det här händer ju bara inte..

Det här händer ju bara inte.. Igår skulle vi fira att trion hade kommit hem, så jag, Malin, Linda och Ikonen satte oss på BaraVara kl halv fem mitt i solen ;) Riktigt härligt sen köpte vi lite mat och gick hem till Malin för att korka upp lite rosé. Allt gick jättebra, under kontrollerade former det vill säga. Sen kom resten av gänget, Sophia, Tim, Martina, James + vän, Dahla, Freddan + klasskompisar. Vid tolvsnåret brakar det loss, fönstret går i sönder, Sandras revben blir brutet (fråga inte hur) Det slängs saker hit och dit och shottarna dem flödar.. Malin blev ju dock inte så glad för glaset och absolut itne för resonemanget.. Iallafall stack vi till Cardan, tur att vi hade fixat med det innan annars hade vi varit körda. Vi hade fått vända på klacken igen och åka hem iofs så var vi där halv tre och Malin och Matilda stack hem efter 5-10 minuter.. Jag och Lill var kvar tills det stängde.

Nu är man iallafall hemma och ska plugga lite till tentan, som dem har lagt direkt efter påsken jadåå tack för den! Men imorgon ska vi på det igen, eller hur tjejeer ;) Hoppas humöret är lite bättre då!

Trevlig påsk!
Tjingeling

Nu är det påskaaalov :)



Nu är det påskaaalov :)
Dock kommer jag nog mest bara ha dåligt samvete men för jäävla kul haha. Ska försöka plugga iom att jag har tenta nästa vecka, meeen fest ska det bli riktigt mkt; ingetlugnt hos Maggan neeejdå! Vi har lovat Masse, Malins kära fader, att spränga högtalarna (för en andra, tredje eller fjärde gång?) dem har nälmligen legat på torka nu ett tag!

Idag satt vi kvar i skolan, sen skulle jag åka hem med Marcus, såklart hade han fått en P-bot och var inte allt för lyckig i bilen meen så bredde jag på mitt smile och då blev det stohej (hahah jag är dålig på att höra om jag rimmar, men de måste ha rimmat hahah ;)) Nu ska jag nog ut och gå en runda eller jogga, sen kommer Malin och hämtar mig så ska jag nanna där i natt, längesen! Läängtar tills imorgon! ;)

PoK

Nu är jag inne i det...



Så snygg Mimmi är med sitt långa hår, 2007

Nu är jag inne i det, äntligen har jag kommit in i det, pluggkänslan är inne, Nööörd hahah. Idag har det varit en lång dag men har fått gjort mkt, jag och Ale har suttit på SOL hela eftermiddagen och snart ska jag ut och gå med Joanna sen kommer Maarlan hit, och då blir det nog en mindre nyttig promenix, haha

Oh vad jag längtar till på torsdaaag, den kommer att börja mkt kt tidigt också ;) Haa det fint, allihop!
PoK

Jag blir så himla glad ...


J
ag blir så himla glad över sånt här härligt väder, man tar på sig sommar-vårkläder men ändå fryser man häcken av sig.. Aja, halsduken får väl komma på men nu vill man tvinga in våren hehe =) Idag har jag varit i Lund sen mötte jag upp Sandra, Malin och Liiill utan K, blev en fika på taket; satt fint! Sen kom James förbi en stund och Matilda lilla också..

NU är man hemma och jag har precis kommit på att jag kommer inte hinna plugga till allt innan tentan, känns skit bra nu när jag vill vara ute och fika och sitta ute på kvällarna. Nej då vet ni var ni har mig, vid skrivbordet och drar i håret för att jag ska först¨allt :) Ikväll kanske det blir en liten promenix med Joanna, förhoppningsvis om jag inte har fastnat i en massa räkneuppgifter. Malin och Lill skulle hem till Jamse på champagnekväll och Matilda skulle se HIF. Have fun Hannah, yeah ;) Hahah döööör!

Ajaa nu får man väl sätta igång iallafall, ha en trevlig vecka!
PoK




Oh vad skön helg jag har haft ;)



Jag, Matilda, Malin, LIll och jag skter om ni inte är nöjda med kortet, detta var en hääärlig sommardag 2008
på Baaarfota ;)

Oh vad skön helg jag har haft ;) Var som skrivet innan att jag blev kvar i Lund i fredags, sen när jag skulle med tåget hem så var det inställt så jag fick vänta in det andra som gick efter en halvtimme. Nemas problemas när man har sällskap. Sen i lördags var tanken att jag skulle ut med James, men han var tvungen att jobba och Sophia bjöd in mig på en jättemysig grillkväll (var tanken) vi satt dock ute ett tag men efterrätten fick ätas inomhus, kvällen slutade på Helsing sen åkte jag hem för att nanna i min stora säng ;)

Men IDAG har varit en efterlängtad dag, först var jag hemma hos Matilda och direkt efter det hem till Lill, de har nämligen kommit hem från Asien sen åkte jag rätt in till stan för att gå på en hudvårdsrådgivning och makeuprådgivning, en kul sak! Tack för det Dahlis, sen snabbt som fan hem till Malin haha medan jag höll på att fixa med min lilla "välkommen-hem-present" (ute på trottoaren) så kommer Malin ut genom dörren, då har hon sett mig från gatan! Haha Skönt att ha er hemma igen giiirls!  Nu har vi två utgångar att se framemot nästa vecka!!

PoK



Har haft en fullspäckad vecka...


Har haft en fullspäckad vecka..
Börjat en ny kurs och den verkar vara riktigt rolig så jag ser framemot det. Idag har jag varit ledig och tagit farväl av farmor, sen åkte jag in till Mimmi - ville inte vara hemma och då är det alltid roligt att träffa Mimmi, hon är bra på att uppmuntra en. imorgon blir jag kvar i Lund, ska äta och dricka lite vin med några kompisar. Sen på lördag efter jobb ska jag träffa jamsie, ut och ta en (eller två) drinkar, ska bli mysigt! Sen kommer den efterlängtade söndagen, trion kommer heeem ;)

PoK

RSS 2.0