Julklappsspelet

Idag skulle jag och sex andra tjejer spela julklapsspelet hemma hos Sofie, blir alltid lika roligt, pizza och chips och tusen julklappar haha, jag fick de flesta julklapparna, fick bland annat 2 par strumpor, turkisk pepparshot, totteband, ljus etc.. Sedan spelade vi ett annat spel och allting är alltid en stor tävling, Lina Johansson blev som vanligt förbannad för att inte hennes lag vann (däremot så vann mig ohoho).. Nepp, nu ska jag nanna!

Ha de bra, ciao!

image5

19årsdag!

Den 26 dec fyllde jag 19 år, inget speciellt men hade en jävligt rolig utgång den 25:e... Hahah, alltid samma gamla goda tider med Maertina.. Berättar bara kort, först förfest hos Martina och Matilda (Marcus kom lite senare) sedan in till Dahlbergs och därefter Utposten.. När klockan började närma sig 2-2.30, ja då skulle vi till Tivoli..Martina var på hugget och hitta på en jävla massa skit, och jag och sofia efter för att försöka få tag på denna brottsling hahha.. Tog bussen och då skulle Martina, Marcus röka, blev förbannade på mig för att jag tog cigaretterna och knäckte dem när martina försökte bränna upp min jacka.. Nåväl, av från bussen ja då drar martina ne rmig på marken, Marcus och Niklas (bor typ granne med martina) stör sig som faen så dem går hahaha. har massa foto från det.. somnade halv 6 upp igen klockan 9, frukostkalas, klcokan 12.00 gåt jag runder på väla, ingen vill hämta oss, kommer hem vid 18.00... sover till 22.00 äter kvällsmat, myser.. somnar upp och jobba dagen efter, fy faen hahaha vilken holigångdag!
image4
Här har vi coolingen ahah!

Lilje julafton

Idag är dagen innan den riktiga riiiktiga dagen, nämligen julafton! Men vi firar en liten julafton med min farmor.. Tyvärr fick vi fira det hemma hos mig och mina resterande tillsammans med farmor, i alla år har vi alltid firat denna dag hos farmor.. Men hon börjar bli för sjuk för att kunna göra något, känns det som.. Blir ledsen ibland av att se hur dålig hon verkligen har blivit :/

Iallafall så har det blivit en tradition att vi äter fläskfilé med sparris (och det är så otrolliigt gott så ni anar inte haha) och till efterrätt blir det ris ala malta.. Men mellan där öppnar vi lite presenter och som vanligt får jag pengar och farmor får så många julklappar så hon tycker det nästan 'r tradigt att öpnna alla haha, hon är lite special ;)

MEn detta hände mot kvällen under dagen har jag endast gått med Marcus på Väla, i 4 timmar.. Inte klokt så fort tiden kan gå, men nu har jag i alla fall köpt allt! Och det känns skönt, jag har också packat in allt ;) Nopp, nu ska jag hitta på något innan jag ska nanna kudde..

Ha en riktigt god jul, enjoy your time with your dear ones!


Julklappar ...

Jag har ju inte köpt en enda julklapp men jag vet ungefär vad jag ska ge, (så ni kommer inte få reda på det här:P ) Men frågan är hahaha vad jag ska få i julklapp? Haha, och inte bara i julklapp utan också födelsedagspresent ;) Den 26 dec fyller jag 19! Woho, neej inte riktigt. 19 är inte så roligt att fylla, däremot 20!! Men jag har önskat mig LG KU9900 något.. Riktigt snygg och har många funktioner (har dessutom testat den haha wow).. Vi har dock bara ett problem, eller några fler.. För det första vill mina päron inte ge mig den, för jag tappar alltid mina mobiler i marken och i och med att detta bara har en touchscreen, är det inte det bästa.. Dessutom är den lite dyr (men de brukar fixa det ändan, så jag vill tro att den finns i åtanke hos dem) Sen har de kamera (5megapix) skit bra, plus video (titta på när jag pendlar mycket effektivt) och spel (som jag har börjat spela på sista tiden haha).. Men sen är det dära med touch, skdar den väldigt lätt, tar enormt mycket batteri hrm. Problems med andra ord. SÅ nu har jag önskat mig en vanlig mobil (samsung denna gång tror jag) och en kamera! Fiiine!

Men nu vet jag inte om jag ska plugga eler om jag ska slappa framför tv:/ Har blivit så dålig på att plugga, seegt!
Ajaa, ha de nice, fett nice! ;)


Simhallen + ETT STORT PAKET

Hej hopp! Idag var jag och Martina i simhallen i Höganäs, vår gamla klubb;), och simmade. Känns riktigt bra, men faen martina är fortfarande snabbare än mig och kommer alltid vara den j*verrn. HAhaha. men kul är det och det känns riktigt bra efteråt! Snart är det PrisonBreak, lääängtar ;)

OJoj, MÅSTE berätta fick ett stort paket med posten idag! Det varmin älskade Steff som hade skickat en julklapp såå gulligt, saknar dig så och jag hoppas verkligen att jag kan komma nästa år!!! Lovvee.

Have a nice night!

image2
Jag och Steff när vi gick i 8:an (tror jag) stora nog att gå på Madison iallafall ;)

Plågsam natt!

Varför kan livet inte bara vara en aning lättare?! Bara lite medvind, känns som det alltid ska vara motvind för min del. Har legat under natten och bara stirrat upp i taket och grumblat på en massa saker, somna efter ett bra tag..Det känns inte bra, det är precis som jag har skuldkänslor, for what ?!  I hate it!

Bakdag;)

Joo, om ni läste inlägget tidigare så efter att jag hade kommit hem från min stressfria dag på jobbet åkte jag direkt till M för att baka.. Det slutade eller kanske ska säga att det började med att jag fick vänta från 18-19.30 för det var då vi började och vi var klara ungefär 23, lite efter i alla fall. Och på menyn stod det kanelbullar och lussekatter (och knäck, kola, ischoklad hahaha men vad trodde vi?! att vi skulle hålla på hela natten haha)

Såå, sov nu så gott! Har precis sett en film med martina så jag är lagom seg nu.. HAha skoja bara!
Sleep well! ;)


What a day!

Lördag, upp och hoppa, glada miner på jobbet woho! Kommer dit, ser bara HUR mycket jobb jag har framför mig. Första timmen var, eller jag kan säga såhär, så mycket jag brukar göra på första timmen brukar jag göra på tre timmar. Och neej, jag är ingen slöis på jobb, det kan jag lova :P Måste visa framfötterna ;) Jag kan säga att det var minst 15 kunder i affären alltid, aldirg att det bara var 1-5.. Och när det var som värst, när kunderna knappt får plats framför diskarna, och order på foto aldrig varit längre, nej då HAVERERAR labbet :/ Fattar ni vilken panik detta blev?! Ooj shiet, ägarna springer runder som några idioter och försöker fixa denna enorma maskin som skriker rätt ut sagt. JAg försöker bara behålla lugnet och ta emot kunderna med ett smile ;) 7 timmar var jag på jobb, och på 6,5 timme fick jag inte ens sätta mig ner, den sista halvtimmen åt jag ett äpple men det hann jag inte ens äta upp för att det kom kunder ahahah.

Men det är kul, man vet att man lever haha! Och nää detta ghar jag inte berättat, när det var som fullast där inne då får jag de suraste kunderna av alla. (vill bara påpeka att jag har inte jobbat där sen i sommar och d¨å var det bara några dagar) I alla fall jag får de suraste kunderna och då har vi blivit av med deras almanacka, not goood! Dem bara: "Vi går INTE härifrån förräns ni har hittat dem". Hannah springer ruinder som en j*vla idioit i hela affären och jag kan säga att det FIINNS INTE, så tänkte aha den kanske ligger fel och kommit ut som förstgoringar/kort etc så då kollar jag där, nähepp men den är kanske ite gjord än, kollar jag där nähepp dock inte där. Frågar dem om de inte har kopior av sina bilder, nej det har deminte.. HAhah vet ni vad de säger när jag har letat överallt, "vi kommer tillbaka om 10 minuter och då ska den vara här!" 10 MINUTER?!?!? JAg trodde de skulle säga en timme hahaha. jag letar runder men hittar inte den. OOh, gud asså. Vi kommer aldrig att hitta den :/ Det värsta är också att jag känner igen dessa personer, antingen så är det min fd chef på BodaNova (jobba inte alls mycket där och pratade aldrig med honom och det var ett bra tag sen) eller så är det några bekanta till min mormor och morfar.. But, but its not my fault.

JApps en dag på jobbet, nu innan juldax!


Tråkiga nyheter

Bitterhannah ska få ta över, eller hur Solen?! haha. Idag eller rättaresagt i veckan hade jag planerat att på lördag, ja då ska jag handla lite julklappar, sedan ska jag hem för att baka lite. Hade tänkt baka lussebullar, knäck, ischoklad och kanelbullar (jag vet om att det inte "tillhör" julen). Men så ringde pappa mig idag, nej då måste jag hoppa in på mitt gamla jobb och jobba extra nu i helgen, hrm trodde jag skulle börja nästa vecka men så blev det inte. Det positiva är att nu får jag lön för decembermånad, som jag kan ha och gotta mig med (men dem som känner mig rätt vet EXAKT var pengarna kommer hamna haha) 

En skön helg och ta vara på er ledighet!

lussebullar.jpg


Inställd utgång :/

Inställd utgång :/ segt,  ville så gärna ut men nej så blev inte fallet.. Frida hade ringt mig och fråga om jag ville följa med för hon hade biljetter, men då har hon och Lisette varit ute dagen innan och känner inte allt för mycket för att gå ut idag:/ seegt! Vill ut, känns som jag aldrig får som jag vill nu förtiden (haha känner mig som en barnrumpa när jag säger det)

Om så hade varit fallet, utgång då hade jag befunnit mig på tempel iallafall och övernattning hos Miiim, för att ta tåget imorgonbitti till skolan.. :/ Nu kanske man ska passa ¨på att plugga istället..

Tjaa, ni får iallafall ha en mysig kväll!


Tomteihatten

Extern redovisning

Oo vad det ska låta fint, extern redovisning, men egentligen heter det debet och kredit.. Kunde de inte ha gjort detta lättare, man känner sig som en pantad idiot med alla dessa konton :/ Ajaa, det är säkert jättelätt när jag har fått ordning på allt. Problemet är att det är så hiiimla mycket, hur ska jag hinna..

Om det finns någon där ute som tycker detta är sååå kul, come and enjoy me ;) Haha.. Nää, nu ska jag kolla på hur man gör vid fastigheter och deras konto;)  Sounds fun right?!

Enjoy your night!

 image1

Haha jag och Mimmi i Ayia Napa ;) Remember: G: just looking up on a big black man. BM: Hello is Mimmi there. HAhaha, och mimmi somnar om så får han stå där haha och jag tittar under täcket "undra vem det är?!"

Tandläkaren

Så nu har jag nästan precis kommit hem från tandläkaren. Skönt att det var tidigt annars kan jag inte äta något till lunch för jag är riktigt hungrig. Hade nämligen hål, har aldrig haft innan och VARFÖR just nu när jag snart ska fylla 19 år och ska börja betala, blir så trött.. Vill inte bli gammal.

Nää, nu ska jag till Ica och köpa some foood, så det ska bli smarrigt (kan bara inte äta förräns om en timme eller så:/). Förresten så är bloggen inte färdig än, ska få rätt på lite fler saker! ;)

Ha de niiice!

??

??

Checking

Checking, checkin!

Träning

Så nu ska jag bara sätta igång med min träning, men det är bara så att det går inte innan tentor, fy fan.. Har aldrig haft så omfattande tentor innan, men thats life now! Snart ska jag iallafall iväg med Martina och träna, skulle egentligen ta gymet innan spinningen men lilla Määrtina har haft en jobbig dag på jobbet så hon var tvungen att at en power nap.. Så nu sitter man bara och väntar på henne!

Ne, nu ska jag försöka få lite ordning på den här bloggen, då inställningarna inte är detsamma som på den förra jag hade!

Ha de niice!

Tredje bloggen nu!

Försöker lista ut hur det här funkar :/ Lite segt och komlicerat men jag löser det väl!
Sleep tight!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0