Men oj, men jag sparkar bara in den lite med foten




Oh så förbannad man kan bli ibland, även om det pers
onligen inte drabba mig. Haha ni förstår säkert inget, men så här är det att jag jobbar på Audio Video där de även satsar en del på foto.. När jag då ska visa min kund en sak som är lite länge bort så råkar hon stötta ner en radio värd x antal tusen och säger OJ, och sparkar in den lite lätt med foten, så den inte ligger i vägen. VA FAEN, hon ber inte ens om usäkt, jävla idiot (faktiskt). Det här blir ju en kostand för affärd på kanske det halva priser men hon ber inte ens om ursäkt eller något.. Nonchalant som fan, jag kan lova att ingen människan tycker det är kul att kommunicea med nonchalanta personer som tror dem är så mycket bättre och finare, INGEN! Det skapar bara ett intryck över att man inte vill lära känna personen bättre..

Jag är mycket, mycket medveten om att människor som aldrig har snackat med mig tror att jag är mycket bättre än alla andra och bla bla.. Men så fort dem har lärt känna mig så är det verkligen inte så. Det var t o m igår som två persoenr sa det till mig, oj men Hannah du är ju så söt och snäll!

PoK

Uppe med morgonkvisten



Såå nu har jag ätit lite frukost och ska böra göra vid mig lite
, sen ska jag sticka iväg och jobba några timmar. Igår var jag hemma till halv 9 ungefär, sen stack jag hem till Martina. Där hon hade två gäster, det blev mkt godisätande (inte bra Hannah aha) Sen lite senare vid halv tolv snoret, så kom Rikad med två kompisar från Sthlm.. Rikard är Martinas pojkvän, och han hade fyllt år så han fick en liten present ;)

Ha en skön lördag!
PoK

Fliitig ;)

Där har ni en bild på mig, längst till vänster-sen kommer Westman, Lill och Sophii

Godmorgon!

Nu har jag varit uppe sen halv 8 typ och pluggat i två timmar, känner mig mycket fliitig.. Bara jag inte slutar nu haha kan ju alltid hända ;) Men hur kul är det att läsa 200 sidor från datorn - pdf-fil.. Man blir lite halvt snurrig. Snart ska jag iväg och klippa mig. Problemet är att jag inte riktigt vet hur jag ska klippa mig men det kommer bli topparna och sen får jag väl klippa upp det.

Sen i eftermiddag var det tänkt att jag skulle simma med Marcus, mitt ex, haha han har gått i simgrupp för att lära sig simma frisim (tycker faktiskt att det är rätt så komiskt hehe) Saken är den att jag har ju själv lärt många andra att simma så varför han inte gick direkt till mig det får jag ta med en nypa salt.. Det som stör mig lite är att han aldrig tror på mig,  exempelvis någotnågot som jag kan göra eller om jag berättar något som han aldrig har hört så tror han aldrig mig. Idi får han som stämpel ibland

Ha en bra fredag!
PoK

Tillbaka igen!

Här är vi, i Ayia Napa mimmi och jag!


Så nu är jag bax igen, har varit på intervjun och sen en runda hos Mimmi. Intervjun gick bra, dock söker dem en tjänst på 25 timmar, och det vet jag inte riktigt om jag kan satsa på.. Har ju en skola också att tänka på. Jag trodde det mer gällde kanske 10-15 timmar i veckan, absolut inte mer ochmer till sommaren.. men men vi får se hur det går.

Sen stack jag hem til min kära lilla vän Mimmi, haha hon visade en sin snygga outfit som hon ska ha på novishfesten på fredag.. Mycket elegant får jag säga! Hah jag sa det till Mimmi att vi snackar såjäkla mycket i mobil så vi har inget att snacka om när vi väl träffas hahaha.. Njaa kanske inte riktigt så :)

Nej nu ska jag skriva klart en sammanfattning sen ska jag iväg och träna! See you
PoK

Pirr i magen



Idag är det lite pirr i magen, men inte så mycket som jag hade hoppats på.. Det känns alltid bättre när man är jätte pirrig, min pappa har alltid inbillat mig att om man inte har fjärilar i magen innan typ en tenta, eller om man ska bli bedömd av någon då är något fel.. Men det kommer väl lite mer sen!

Ha en bra dag
PoK

Kort om mig; 20 frågor

Guud vad kul det är att det redan är så många som läser min blogg ;)

Sofi uppmanade mig att svara på 20 frågor:

1. Var du ett lugnt eller busigt barn? Jag var nog mer ett busigt än lugnt barn :)


2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester? Solsemester älskar jag, har aldrig fått uppleva en vintersemester men jag älskar snön!


3. Vad tror du att du gör om 5 år? Om fem år ska jag ha tagit kontaktat min nätverk och jobbar helst på en bank utomlands men om jag är kvar hemma så blir det nog ett ekonomijobb samtidigt som jag har mitt eget företag vid sidan om


4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja? Brukar läsa en bok varannan vecka, men det beror helt och hållet på huruvida mitt schemat ser ut.


5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med? Alldeles för många, så den får jag passa på ;)


6. Hur är du klädd just nu? Haha vill ni verkligen veta det?! Jag har en "I love NYC" t-shirt och ett par billabong pyjamas shorts


7. Hade du någon favoritsyssla som barn? Jaa jag simmade otroligt mycket, tävlingsimmade och resten av tiden så joggade jag sen älskade jag att vara med mina kompisar såklart!


8. Har du åkt ambulans? Neej men ringt till en två gånger!


9. Vilken är din favoritalkoholdrink? Mojito


10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på? vackrast vet jag inte men roligast är nog brittiska ;)


11. Har du varit på någon musikfestival någongång? Räknas Helsingborgsfestivalen? :)


12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över? Inom skolan har det väl varit att jag har sammanfattat två böcker och läst igenom en.. Brukar aldrig vara så flitig och jag har inte gått ut på två veckor, woho!


13. Vad är det mest konstiga du har fått som present? En gurka med hallon i


14. Är du trevlig mot telefonförsäljare? Det beror på helt och hållet dvs. hur dem är i telefonen när jag svarar


15. Vilken film såg du senast på bio? var alldeles för längesen, men tittade på bio på farsdag!


16. Kan du nämna tre skånska ord? Pantofler, håsor, bos (buss)


17. När känner du dig som snyggast? På morgonen!


18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till? Ja jag jobbar extra på AudioVideo


19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat? När jag skrämde vettet ur min lillebror (18år) så han höll på att slå ner mer så rädd han blev hahha riktigt roligt, sorry Hampus!


20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu? Dont hold back tror jag den heter!

Detta var Sofi "http://beciell.blogg.se" som uppmanade mig!

Frysta jordgubbar



Ä
ntligen hemkommen, förjävlig dag rätt ut sagt.. varit i skolan mellan 9.00 - 16.00 och suttit med grupparbete iofs helt okej, det gick på bra! Men missa Bettans 25årsfest bara för att jag var tvungen att duscha och sånt innan jag stack dit och det skulle jag aldrig hinna och nu när jag väl kom hem jaa då får man en jävligt tradig "uppdatering" rätt i ansiktet. FAN säger jag bara.. Just nu vill jag bara ha kul, men foten tillåter ju inte det.. Får ju inte ner den ena foten i skon pga lilltån, att den kan förstöra så mycket det fattar jag inte.. Snart kommer jag inte heller vara människan mellan den1 mars fram till den 27 mars, har sjukt mycket att göra i skolan.. Vill bara åka härifrån, vara med om saker och träffa nya människor!

Killing my softly


Studenten 07

Hela dagen har jag gått och funderat och skrivit ner dessa jääkla kurser, helt plötsligt kommer en kompis och berättar en liten sak och då blev allt så himla komplicerat och omständigt! Usch sånt gillas inte, men jag tror jag är helt klar nu, så det är skönt! Imorgon blir det lite pary party, en kompis i Lund fyller hela 25 år - Betty gammal haha, näädå det är jag som fortfarande är barnet - fyllde 20 i december aka Beben, men det gillar jag inte!

Nu har jag varit och handlat, kom precis hem, nu ska mitt riktigt nyttiga livet börja den enda onyttigheten blir godis en gång i veckan! Nä ska man sätta på tv:n och kolla Linda Rosing på tv - njaa vetifan, men där ska tydligen vara en kille från Nyhamnsläge så det kan bli rätt så kul! Det hade varit så mycket roligare om det hade varit Carolina Gynning, hon är klockren. Gå in och kolla på hennes blogg; det händer mycket ;)

Ses imorgon, sov sött!!
PoK


Fem över sex

Martina i somras 08

Usch, nu har jag varit vaken i mer än en timme, segt.. Jag kan inte riktigt förstå mig på hur jag sover, det går upp och ner hela tiden men iofs så är det rätt skönt att komma upp i tid. Behöver inte stressa hela morgonen, som det brukar bli hehe. Idag är det skola som gäller hela dagen, skolarbete sen gästföreläsning i projektledning. Nu ska jag klässa på mig!

PoK

Träning och telefon i ett

Emmie och Mimmi på Martinas 20årsfest - ser dem friska ut? haha


Idag var jag som sagt och tränade i morse, och nu har jag precis kommit hem från aerobicen! Känns riktigt bra, nu måste jag komma in mitt hälsosamma liv igen. Har varit utanför den bubblan ett tag :)

Innan idag fick jag ett samtal om anställningsintervju, blev så himla glad för jag trodde verkligen inte någon skulle nappa för det är ju otroligt dåliga tider just nu! Men det ska jag på torsdag sen får vi se, det är rätt så många som skulle komma men det blir min första riktiga anställningsintervju så det ska bli kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag plugga lite - tråkmåns I know ;)

Ha det bra!
Puss och Kram

PW med inslag av jogging :)

Hattfesten; jag och Rasmus

Tjingeling!!

Idag har jag (delvis) varit flitig, jag har varit ute och gått en runda och sprungit vissa sträckor (där det inte var halt) var uppe kl 7.00 och 7.30 var jag igång! Bra start på en måndag! Nu ska jag snart till skolan, jag har hunnit med att välja ut de skolor som jag ska söka till nästa termin, utlandstermin som ingår i civilekonomprogrammet. Nu ska jag bara hoppas på att jag får en plats :)

Nu ska jag kila iväg, ha en bra dag!!

TVÅ PROBELM!

Jag har två skit problem nu, har hållt på med detta ett tag! Som ni ser står det Bohlin som är understrycket.. Jag kan ändra färg men jag kan inte få bort den, hur jag göra?!?! haha

Andra problemet är till höger där det står OM o en tom bild. OM o den tomma bilden vill jag ha bort! Hur ska jag göra?


Lite, sådär smått tradig..

Malin

Matilda


Lill och jag

Tjaaah :)

Vad händer idag? Jaa inte mycket för jag väl säga, iallafall inte fysiskt.. Dock händer det väl en del framför datorerna. Är snart helt klar med min ansökan till "utlandstermin". Jag hoppas så innerligt på att jag får en möjlighet att börja någonstans. Jag kommer typ söka till hela Europa haha. Först och främst till England sen Nederländerna.. Hoppas lite på att jag hamnar i Amsterdam om det blir nederländerna. Hört att det ska vara riktigt bra skolor där, men men vi får la se!

Jaa vad har hänt i helgen... Fredagen blev jag hemma, jag vet jag är tråkig men höll på med min ansökan på natten där. Sen Lördag var det jobb och tänkt att jag och Mimmi skulle hem till Martin och laga lite mat, ha mys dvs. Men så blev inte fallet, han var inte riktigt frisk så jag stack hem till en tjej som heter Sandra, bor i Nyhamnsläge. Där var det lite fest sen när de stack till stan stack jag hem! Och nu är det söndag, och söndag är en synonym till plugg (för mig iallafall)

Oooh förresten, jag pratade med Malin igår (hon, Linda, Matilda är i Australien) alltid härligt att höra hennes röst! Tydligen så ringde jag mitt i natten där, så de två andra fläktarna låg och sov haha! Saknar er mina hönor! Nää nu ska jag fortsätta med att leta upp intressanta kurser till nästa termin!

Pussilago

Fikatime ;)



Fikar det gjorde jag alltid innan, det var dagens höjdpunkt! Glömmer aldrig när jag, malin och Linda skulle planera "hattfesten" Vi satt på K i tre timmar och pratade högt om denna fest.. Kortfattat kan jag bara säga att alla våra vänner hade fått reda på denna fest innan vi ens berättade för dem att det skulle bli någon. Folket på K (K är ett fik i Helsingborg) hade nämligen redan berättat att det var tre tjejer som pratade väldigt högt om vem som skulle bjudas hahah

Iallafall, för att komma till saken, var jag på Koppi idag och fika med Gustav och Mimmi. Mycket trevligt, skönt att komma ifrån plugget en liten stund. Vi satt där i nästan två timmar och snacka skit - som vi alltid gör hehe ;) Nu ligger jag här i min säng, och tittar på barnhemmet samtidigt som jag skriver här. i min ensamhet. Mina vänner  är lite utsrpridda: på fest, Malmö, tentapluggar och är i Australien och jag går på antibiotika så det säger väl sin sak!

Ha en trevlig fredagskväll!


Snowing





Guud vad jag älskar snön, det är så himla mysigt! Jag önskar att min familj hade varit mer för vintersemester (fast jag älskar iofs solen) men jag vill lära mig att åka skidor, på riktigt hahah och då menar jag att åka med mina kompisar!! De funderar på att åka till St. Anton nästa år och då vill jag mer än gärna med! Men som sagt så är man ju en fattig student, så jag måste ha pengar också men det kan nog lösas.. Mina föräldrar bidrar nog mer än gärna, för de ska nämligen själva (dvs, utan mig och min bror) till Thailand nästa år.

Skolan idag har varit nästan som vanligt, föreläsnig mellan 8-10. Jag måste bara påpeka att det är väldigt tradigt att behöva gå upp 5.15 men idag vakna jag av mig själv.. Jag vet precis vad det beror på, jag är inte ute och svirar lika mycket hehe. Efter det skulle vi sätta oss och jobba i gruppen. Jag ha hamnat i en jättebra grupp dock är jag motsatsen till en annan angående bland annat hur anpassningsbar man är.. Hon har lite svårt för att anpassa sig så det blev väl lite sura miner idag när jag (och resten av gruppen) inte ville som hon heh. Jag fick ta skiten, men aja det tål jag. Det är faktiskt en del som har sagt det till mig, att man kan driva (på ett positivt sätt) utan att jag ska bli sur eller ledsen för det, tar det mer som en klackspark (så kan jag väl uttrycka mig?!)

Neej nu är det dags att titta lite på vad jag ska plugga mer på!

Tjingeling




Nytt år ny start!

Heej allihop!

Nu hade jag tänkt att sätta igång igen. Det kändes väldigt bra innan (för ett år sen) när jag uppdaterade min dag här på bloggen.. Så nu var det tänkt att jag ska fortsätta, men måste ändra layouten lite, men det får jag se när jag fixar till den.

Nu ligger jag framför tv:n med en uppblåst tå, inflammerad fot som jag antagligen har blivit lite svullen för jag trampa fel på stepen idag.. Så typiskt och jag vill så gärna ut på torsdag, ser rätt mörkt ut nu, får nog vänta tills nästa vecka!


RSS 2.0