Midsommar

Jaa, nu är min ledighet över.. Lite tradigt men har haft riktigt kul på midsommar. Jag, martina och Mimmi åkte upp till Gottskär i Göteborg för att fira midsommar med några killar som Filippa och Martina träffade när de var utomlands. Mycket lyckat blev det tack vare sällskapet för jag kan inte påstå att vädret hjälpte till allt för mycket :/

Nu har jag jobbat, återstår bara sex dagar till sen har jag frivecka och det ska bli riktigt niice, och självklart är det redan (nästan) fullstäckat! Fest ska det iallafall bli annars döör jag, har velat gå ut i Helsingborg nu ett taf.Men nu ska jag iallafall nanna!


Ha det bra! Tingeling






Fyra dagars ledigt

Tjingeling! Har nyligen gått upp, klockan är 14.00 men det är bara för att jag har jobbat night night... Idag var det planerat att jag och Marcus skulle spela golf i Allerum men så blev det inte, vädret ser inte allt för lovade ut idag. Imorgon är det midsommar och då åker jag och fyra tjejer till up till Göteborg och partat med Martinas kompisar som hon träffade i Thailand. Det ska bli riktigt niice. Så nu ska jag bara slappa i fyra dagar, tors-sön.

Idag blir det bara lite träning och kanske ska börja läsa boken som jag har lånat av Martina, PS. I love you. Jag såg filmen för ett tag sen och den var riktigt bra (dock inte så bra kvalité).


Ni får ha en bra torsdag!

Här har vi Mia och Filippa kramandes som oxå ska med till Gbg

Godmorgon

Godmorgon mina dears!

Nu har jag precis vaknat, och det behövdes faktiskt en sovmorgon, har gått upp 5.15 nu i några dagar. I dag så ska jag jobba natt, men jag ska hinna med en del saker innan dess. Handla, köra till farmor, ringa Nordea och ringa Ticket. För vem vill vara kvar i detta tråkiga vädret? Det öser ner, men jag och Martina har iallafall planerat att åka till Turkiet eller Grekland så det ska bli niice :) Sen hinner jag  väl med träningen idag också.. Neeej nu ska jag klässa på mig!


Haa det niice!


Livet är bra orättvist

Heej alla sura ägg idag! Det är iallafall jag, dagen började bra med lite jobb.. Trivs bra på mitt sommarjobb, känns riktigt skönt faktiskt. Sen efter det stack jag hem och då var mina faster här med hennes söta lilla vovve, jaa det är faktiskt sant jag tycker den är söt och go! Haha det är inte ofta jag är så glad för djur men när man får uppmärksamhet (och dem inte är så stora) så är det faktiskt rätt mysigt! 

Därefter stack jag hem till Marcus pappa, jappsi så åt vi en kebabsallad. Sen direkt till Martina, såg matchen förrsten JÄVLA SKIT, att spanjorerna skulle göra det sista målet var ju bara OH. Kan bara tänka mig så glada dem blev. Aja hem till Martina, där Mia också befann sig sen skjutsade jag in dem till Helsingborg, självklart skulle dem ut och jag ska hem och jobba 5.50 imorgon bitti (så då hoppar jag det).

Nu är jag iallafall så jävla förbannad, pissed, ska göra min sallad till imorgon, öppnar kylskåpet. Ser ENDAST några tomater i alla möjliga färger, röda, gula, gröna-vita.. Här har man köpt olika saker och så har mor slängt ALLT! Jag är så jävla förbannad för nu blir det bara tomater och EN köttebuulle till lunch imorgon! Ska skaffa ett lås till mitt rum och ett kylskå för HON ska dock inte komma och bestämma allt som har med mig och mitt rum att göra!


Nu ska jag snart lägga mig för att jag ska börja early tomorrow. Have a nice night my dears!
Huges and kisses

RSS 2.0