0 8 0 5 0 8


0 8 0 5 0 8

Goddagens

Idag mår jag inget vidare, Martina skulle självklart ha ut mig på en långrunda med inlines, vi var ute i 1 h 30 min.. Så nu har min hals återigen fått ta stryk av det. Nu har jag pluggat och solat i en timme, här ute på verandan och ska antagligen fortsätta med det. Och sen är det torsdag och det benämner mamma som torsdag = städdag.. Så jag får väl rymma upp lite innan hon dyker upp idag!


Ha det bra allihop!
Puss och kram/Bohlin

image115

0 8 0 5 0 6

Godmorgon

Idag är det ingen rolig dag, vaknade upp med en smärta som gick rätt ut i örat. Det känns precis som halsen är helt fucked up faktiskt. Men har käkat lite nu, tagit lite aspirin så det känns lite bättre. Men jag får ju inte träna, men jag ska nog ända ut och gå några runder idag :) ahah iallafall en! 

Nu ska jag plugga, ha det bra!
Puss och kram/Bohliin



0 8 0 4 0 5

Godkväll

Nu sitter jag och spelar poker på internet, vi har en break på några minuter nu! Går faktiskt riktigt bra, men jag sitter ju inte här själv hahah! Nu är det nedräkning! Synes

Puss och kram/Bohliin

0 8 0 4 0 5

Goddagens allihopa!

Hoppas ni har lämnat in er deklaration, sista dagen på er annars får man ju böta :) Idag har jag varit i skolan sen åtta imorse. Självklart så sov Marcus den sista lektionen. Annars så händer det väl inte så mycket idag, plugga och träna är väl det som ska genomföras :) 

Ha det bra! 
Puss och kram/Bohliin

0 8 0 5 0 4

Godmorgon

Idag mår jag faktiskt rätt bra, fastän att jag var rätt på det igår! Martina hade som sagt sin 20-årsfest i Båthuset. Allt började med välkomstdrinkar och paketöppning sen förrätt och middag. Sen spårade allt bara ur, hahah, kanske inte riktigt men det kändes som alla blev lagom (?) goa och glada i hågen :) Är allt bra med er också, haft en bra lördagskväll?

Idag är det väl mest att lata runder här hemma, kanske ska iväg och träna om jag blir allt för rastlös! Här kommer lite av bilderna från gårdagen!

Ha det bra!
Puss och Kram/Bohliin
image99
Mimmi, mia, henke

image100

image102
Födelsedagsgrisen

image101
Angeline, mimmi, mina

image103
Jag och Joanna

image104
Paul och Inge

image105

image106

image107

0 8 0 5 0 3

Goddagens mina hjärtegull!

Idag är det fest som gäller, så jag har lite bråttom för vi ska förfesta, några tjejer, här innan. Men jag har målat garaget idag och känner mig iallafall lite stolt :) Första gången, var bara lite rädd att jag skulle få målarfärg på mig, speciellt i ansiktet om jag nu ska iväg ikväll!

Idag ska Martina fira sin 20-årsdag och det ska bli riiiiktgti roligt! Men jag får återkomma senare med massvis med koort.

Ni får ha det så bra!
Puss och kram/Bohliin

0 8 0 5 0 2

Godmorgon!


Så nu är det ny dag och nya krafter.. Snart ska jag bege mig till friskis på jympa medel, har aldrig gått på det på morgonen men man får väl passa på och testa nu när man är ledig en fredag ;)

Dagen igår blev bara slapp, haha inget hände förutom deklaratinen.. Så nu är den avklarad, jag skulle egentligen ha plggat lite mer och solat men så blev det icke. Nej nu ska jag iväg har lite bråttom men tänkte skriva lite innan och hålla er uppdaterad.


Ha en bra fredag!
Puss och kram/Bohliin

image98
En sak jag inte riktigt förstår är varför bilderna lägger sig såhär?! Någon som vet varför

0 8 0 5 0 1

Goddagens allihop!

Mår ni bra idag? Jag mår hyfsat bra faktiskt, kvällen igår blev mycket lyckad! Var först hemma hos mig, sen stack vi Dahlbergs och Zoobar innan vi gick in på Cardinale. Först tänkte jag bara skita i det, men det var tur att Martina drog med mig ut. Kameran följde tyvärr inte med så det blir inga bilder från gårdagen om inte Miiims vill skicka några :)

Idag var det tänkt att jag skulle hjälpa pappa att måla garaget, tyvärr så småregnar det så det blir inget av det. Dock ska jag fixa min deklaration på internet idag, så har jag gjort den. Sen vill jag sola, men vi får se hur det blir.. Orkar aldrig ta mig dit.


Ha en bra dag!
Puss och Kram/Bohliin

RSS 2.0