...

... Ingen bra dag idag, usch många tråkiga besked,  och mycket tråkigt som har hänt.. Allt ligger som en klump i magen.

Nu är man heeelt klar ;)

Nu är man heeelt klar ;) Affärsredovisning och projektledning är klaert, lovely, nu är det bara halva terminen kvar sen har man gått halva utbildningen, shiet vad tiden går! Idag var det redovisning hahahah jag döör, medan jag presentarar inför en del studenter så sitter en klasskompis och garvar, PELLE, han ska ha stryk för då tror man att någotr är fel eller att man har något i ansiktet.. Ja ni vet, nää då var det så att powerpointen levde sitt egna liv och när det skulle stå branschanalys, omvärldsanalys så stod det i stället branschanal och omvärldsanal (ys hade kommit ner en rad) Jag hoppas verkligen du läser detta pelle så du kan mobba en efter detta också haha ;)

Nu har jag gått några timmar på väla med martina, och det blev en skjorttunika, extra tjocka leggings, väska, två linnen. Ikväll blir det bara lugnt, men imorgon blir det utgång så det ska bli skönt att få dansa lite och träffa lite folk. Nu ska jag käka är vrålhungrig.

PoK

Hääääärligt :) Tentan är över...
















Hääääärligt :) Tentan är över och det kändes väldigt bra, peppa peppa ;)
Satt hela förmiddagen med Alex på SOL och repetera och repetera, så det lönade sig nog. Nästa vecka börjar jag med finansiell styrning, wohoo härligt föreläsning och lektion every single daay jappsi! Idag var det egentligen tänkt att det skulle bli utgång, det hade varit riktigt kul men jag har en stor chans att redovisa imorgon och det kommer bli lite smått pirrigt (fast kul, jag vet det är sjukt haha). Det är i stora salen i Ljusgården, 200 studenter plus fyra företag iisch, men samtidigt så vill man att vår grupp ska bli utvald iom att vi har hållt på med detta såå jäääkla länge, ursäkte ;)

Igår snackade jag med trion i Thailand, dem vill ju komma hem till lilla mig hahah nää men de var trötta på solandet och vill nog komma hem till vardagen tror jag :) Saknar er, hahah fick precis ett sms av Mimmi hon har tydligen badat, FY FAN du är störd men jag älskar dig för det :)

Längtar till imorgon och på lördag partaaay ;)

PoK

Pluggis i högsta hugg...

Större än så blir det inte, är ruttali i dag hehe ;)

Pluggis i högsta hugg, hehe det är jag det..
Har suttit flera dagar (två rättaresagt) på UB, SOL i Lund och pluggat sataaan med Alex, känns helt okeej. Det är fortfarande lite saker som ska rabblas ännu en gång, för det är typ en manual som vi ska lära oss utantill, jag vet det är SJUKT och föreläsaren är medveten om detta också! Imorgon är tentan, sen på fredag är det big big presenation usch så nervi jag kommer att bli men samtiigt ser jag framemot det, har jag börjat bli SJUk hahah jaa antagligen; 200 pers och fyra programföretag yeah ;) Sen på fredag är det vin och mys med Sandra och Sophii och lördag är det party party! Ser framemot det, och snart är det bara en vecka kvar tills trion kommer hiim och då är det fest! :) Longing

PoK

...

Igår fyllde min mammy 44 år och Martina firade sin födelsedag också och mitt i smeten, på mammas dag, dog min farmor.. Men det var precis vad hon ville, det är inget liv att ligga i sängen i månader och inte känna någon livslust..

Kommer att sakna dig!

Jag börjar känna av det, det här med att leva som singel...



Jag börjar känna av det, det här med att leva som singel. Och nu menar jag de negativa konsekvenserna av det. Det är verkligen inte så att jag är helt frustrerad när jag går och lägger haha verkligen inte.. Men när man har kompisar som har förhållanden så gör dem saker tillsammans, precis som man blir utelämnad på något sätt. Alla dessa parmiddagar som man inte blir bjuden till, eller "parresor". Exempelvis så skulle min kompis Martina till Köpenhamn med sin pojkvän Rikard, då hade han med sig ett "par" från Stockholm (Rikard är från Sthlm). Så säger Martina (egentligen så här): "Ja det är synd att du inte är tillsammans med någon för då hade ni ju kunnat följa med på vår miniresa" och till sitt försvar säger hon "du kanske känner dig lite ensam annars" Ahaa tack för det, puss på dig med! Njaa jätteirriterad är jag inte, men det är tråkigt att det ska vara så.. haha men jag är inte bitter ;)

För övrigt så älskar jag singellivet, det är väl vissa av er som inte tror det men det är faktiskt sant! Jag var tillsammans med en kille för 1,5 år sen i 2 år och det var faktiskt väldigt krävande och det förhållanden tog även väldigt hårt på mig.. Var inte riktigt mig själv, nu har jag börjat se vad som är viktigt, vad som ska prioriteras, gör det man tycker är kul rent ut sagt och prioritera sig själv. Den enda gången man inte ska prioritera sig själv är när det gäller släkt och vänner och speciellt sina egna barn :)

PoK

godmorgon...






HAha denna bild är rent ut sagt för jävlig, full som en kastrull och dansat som bara den hela natten i ungefär 40 grader, det är anledningen till att vi ser ut som vi gör (Turkiet) :)


godmorgon vet jag inte riktigt om det är, men lite bättre är det iallafall med tanke på igår. idag är det iallafall härligt vårväder, ska nog ut och gå en runda och dessutom handla öl till min bror - det ska jag ha cred för sen.. Sen fyller "bästisen" hahah år idag, 21 år gammal haga är du! Näädå, sjöng precis för henne i telefonen. Vi har väl varit kompisar sen vi gick på förskolan tror jag. Så det är ett bra tag nu tycker jag. Vi gick i samma klass till 9:an för sen bytade för vi tävlade för mycket, var riktigt råa mot varandra. Vi tävlade vem som kom först till skolan, först till dörren, vem som fick bäst betyg på prov osv.. Det kunde vara så illa ibland att man hånskratta åt varandra när den ena fick sämre/dåligt på ett prov. Men det är förbi nu, hon är en trogen vän nu som aldrig går en på nerverna, en riktigt festprisse i ur och skur haha ;) Love you my darling! Tack för igår mimmi!

PoK

Fan, fan fan telefonen ringde precis...


Fan, fan fan telefonen ringde precis, min farmor är påväg in till sjukhuset med ambulans..
Tydligen fel på hjärtat, usch detta var inte kul att höra. Hon började bli smått förvirrad för 1,5 års sen - förra sommaren. Efter det så har det bara gått utför, hon känner knappt igen en, hon väger säkert mindre än 40 kilo.. Man blir bara ledsen när man ser henne, hon ser så svag ut..



Sitter fortfarande i skolan...

Sugen på att gå ut idag, men känner mig sjuuk :/

Sitter fortfarande i skolan, håller på med det förbaskade arbetet som ja
g kan döda nu.. var ju på handledningen och tydligen vill hon bara göra lite SMÅ ändringar och det är detsamma som NÅGRA JÄVLA TIMMAR TILL!! Usch, nej snart ska jag iväg iallafall måste handla present både till mor och martina (och kanske något roligt till mig själv också) Ska möta upp Mimmi så hon kan göra mig sällskap:)

PoK

Nu har jag precis käkat lite frulle...






Nu har jag precis käkat lite frulle, varit ute och gått en sväng..
oh nu känns det som våren börjar komma, älskar det! Snart ska jag till skolan så ska jag och min gruppo få handledning angående vårt stora stora arbete hehe :) Sen vet jag inte riktgti vad som ska hända, måste nog hoppa av i Helsingborg för mammy fyller år imorgon och jag måste handla något.. Min bror tar ju aldrg tag i sånt plus att han ligger i soffan och är sjuk. Sen blir det väl lite träning också.. Yeeah see ya! ;)
 

PoK

Hello, hello, hello!




Hello, hello, hello! Fortfarande mycket mycket lycklig över beskedet igår, iih ;)
Känns så overkligt, är bara lite nervös över att jag inte kommer hitta boende, har hört att just precis Newcastle så är det väldigt svårt atthitta bostad med tanke på att skolan inte riktigt hjälper en med detta.. Dock så är min mammas vännina gift med en engelsman som har jobbat i typ hela England - very important man that Waterman ;) Såå hon skulle höra runder lite, alltid ett gott tecken!

Idag har vi haft lite småredovisningar sen har vi jobbat med the very important plan som vi ska lämna in i dagarna.. När jag sen kom hem så decka jag (i min nya stora härliga sääng :)) och sov i 1-2 timmar.. Har börjat känna mig lite smått sjuk men det kändes bättre när jag vakna så jag var ute och jogga en runda - jag vet man ska inte ut och träna om man känner sig lite sjuk.. Men anledningen till att jag börjar känna mig halvkrasslig är just för att jag har dragit ner på träningen, ska börja med min vanliga träning igen 4-6 gånger i veckan!

PoK

Nu håller man på att lära mamma....

Nu håller man på att lära mamma hur facebook fungerar... jobbigt för allt som är uppenbart för en är inte det för en annan. Hon sitter där nere och har skitkul, haha hon lägger upp foto nu från ett flertal resor.. Frågan är om jag ska bli vän med henne på facebook eller inte, hon lär få reda på mycket som jag inte riktigt vet om jag vill att hon ska få reda på.. Hon är nämligen mytcket mer nyfiken än vad jag är, det kan jag lova.. Vi bor i lilla Höganäs, uytanför Helsingborg.. Inte en alls för stor stad och om det händer något eller om man vill få reda på något då vet man precis vem man ska vända sig till: CAMILLA BOHLIN hahah :)

PoK

Jag kom in, jag kom in

Jaa jag kom in, lovely :) Överlycklig är jag, kom in i Newcaslte börjar i september nästa termin dvs till hösten.. Woohoo happy happy, trodde faktiskt inte jag skulle få en plats i England but guess what, I GOT! Fick reda på det i dag i skolan, Mathias bara tjööt ut det (lät iallafall så i mina öron ahahaha)  jag var så uppe i varv när jag fick reda på det så jag hörde/märkte inte att mina "klasskamrat" som satt sidanom mig också kom in på samma skola hahah.. Oh vad kul det ska bli :)

Nu sitter jag i skolan på SOL

Nu sitter jag i skolan på SOL, vi ska sitta härnågra timmar med gruppuppgiften (sällan).. Idag skulle jag egentligen fika med Sophii, men för säkerhetsskull så sköt jag på det, till på lördag om hon kan.. det är inte säkert gruppen blir så glad att jag lämnar mitt i, det har visat sig innan nämligen!

PoK

Hej hopp mina lovers

Hej hopp mina lovers :) Idag blev det lite annorlunda än vad jag hade planerat.. När jag kom hem idag fick jag min nya säng wohoo, skönt med en ny.. Hade den andra ett bra tag och denna är så stor så den knappt får plats haha.. 140 cm och typ två meter hög haha nää men hög är den iallafall :)

Nu har jag precis kommit hem från träningen,
ska snart hoppa in i duschen.. Apropå det jag skrev igår, så är kanske inte alla killar sådana svin som jag skrev hehe kan ju inte dra en kam över alla.. Kom och tänka på det i skolan idag, för dem killarna i min klass är jättesnälla och aldrig sviniga på det sätt som jag framhävde (däremot vet man ju aldrig hur dem blir när tjejer blir intresserade av dem, det är då det verkligen visar sig) yeah box ;)

När jag var ute i torsdag med mina vänner träffade jag på många nya filurer, och som man är så babblar man på och varenda gång någon frågar mig vad jag sysslar med om dagarna så säger jag att jag plugga i Lund.. Det komiska är att alla tror att bara för att man pluggar något i Lund då är man WOW - du är fan smart haha.. Men så är det verkligen inte, jag pluggar på civilekonomiprogrammet och även om det låter (i andras öron) som något bra och att man är jätteduktig så finns det så många, ursäkta mig, tröga människor och ibland förstår jag inte vad dem gör på det programmet de tycker inte ens det är kul och för det andra de hänger inte med, vilket resulterar i underkänt på tentor.. Svar på frågan: Föräldrarna har satt ditt dem där, end of discussion..

Nu ska jag som nämnts hoppa in i duschen
PoK

Snart ska jag ta bussen till school...



Snart ska jag ta bussen till school,
händer inte alls för mycket kul idag.. Först träff på den ena gruppen, direkt efter ska jag träffa den andra sen har vi lektion och jag är hemma vid halv 4.. Behöpver egentligen köpa lite småsaker, men jag vet inte om jag pallar stanna i Helsingborg, we will see!

Ha det nice!
PoK

Killar är svin, så har jag och mina tjejkompisar alltid sagt!



Killar är svin, så har jag och mina tjejkompisar alltid sagt! Och det är sant mer eller mindre. Vi har så många, väldigt många bevis på detta.. Killar som vi har tyckt vara riktigt bra killar har visat sig vara den typiska Helsingborgskillen (ni som har träffat på den "typiska" vet precis vad jag menar..)  eller så har killen varit riktigt snäll bara det att antingen är han otroligt töntigt eller så har han ett väldigt konstigt beteende - som visar sig ibland..

Från i somras till exempel så lärde jag känna en riktigt go och trevlig kille, han var inte någon riktig heting direkt men han var hur go som helst.. Men jag antar att han blev lite intresserad av mig vilket jag verkligen inte förstod då.. Iallafall min mobil ringde och jag bad honom att svara för jag kunde inte just då.. Jag ringde upp killen som ringde, sen när jag hade lagt på då jävlar vad det inga trevliga miner, han gick rätt in i mig när han skulle förbi, han sa inte hejdå när han gick och jag fattade inte ett smack.. Han berättade ju alltid om sina tjejer, vem han hade varit tillsammans med och vem han dejta och så vidare. Han var sur i dagar och visade sig vara grymt avundsjuk..

Frågan är vill en tjej att ens kille/pojkvän ska bli så avundsjuk? Alla tjejer söker alltid uppmärksamhet - mer eller mindre - delvis för att göra sin pojkvän avundsjuk, eller helt ärligt tjejer vill göra sina pojkvänner avundsjuka för att få uppmärksamhet, för att tjejerna tycker det är gulligt?!  Jag vet inte riktigt om jag är den tjejen som vill det, däremot vet jag att vissa av mina vänner vill få denna sorts uppmärksamhet.. Killar, haha jag tror inte ens dem bryr sig om att få uppmärksamhet på detta sätt. Jag tror inte ens de har funderat på det här...

For the record - jag har ingen pojkvän och jag har ingen som jag träffar.. Tråkigt? I know. Kom bara att tänka på detta när jag såg på tv :)

Sängen har varit en av...


Här har vi det söta paret som precis kommit hem, eller bara den ena delen av paret hehe den andra stannade kvar ;)

Sängen har varit en av mina favoritställen idag,
hehe dock känner jag mig sjuk.. Ont i halsen, näsan är täppt och ögonen rinner lite... Segt och jag måste verkligen till skolan imorgon så jag "får" lata mig idag så jag blir lite friskare till imorgon :) Nu har mammy köpt cosmopolitan så jag ska läsa den, sen plugga lite till till imorgon! Nu ska jag höra hur Joanna har haft det på sin NYC-resa :)

PoK

Jag vet, jag vet

Jag vet, jag vet.. Nu har jag varit dålig men jag har verkligen haft fullt upp.. I onsdags så satt jag och plugga med en kompis på UB, älskar det stället ska börja plugga mer där.. Sen i torsdag så hade jag tentan på eftermiddagen sen började det SNÖA usch usch. Jag brukar älska snö men inte när man har fått för sig att det ska bli vår och har tvingat på skinnjackan haha.

Sen vänta jag tills Mimmi och Mina skulle komma hem så gjorde vi vid oss sen blev det; Helsing, Dahlberg, Zoobar och bara för det blev så bra på Zoobar så blev det Cardinal också.. Var förbannad när jag skulle hem för jag fick nämligen inte med mig Mimmi hon ville festa mer, hahah så jag hoppa in i en taxi, sov 2 timmar för att ta tåget 7.10 sen grupparbete sen kom Mimmi och Mina och hämta mig med bil i Lund så skulle vi mysa i Malmö sen kom jag hem vid halv 8.. Deckade i sängen vid halv 10-10.. Och nu är jag fräsch som en lärka igen ;)

Nu är det jööööbb
PoK

Såå nu är det natti...

Såå nu är det natti natti här igen, har pluggat dåligt som faan haha, sen har jag varit och tränat och nu ska jag nanna.. Väldigt kreativ dag och otroligt social har jag varit.. Det enda jag ser framemot nu är främst torsdagskvällen, sen imorgon också ska på lektion sen ska jag sätta mig med Alex på SOL och plugga resten av dagen.. Men jag kommer iallafall UT!

Sov gott
PoK

Jag har sovit så ...

Jag har sovit så härligt i natt, var igår på ett riktigt hårt aerboic pass.. Eller hårt och hårt menar nog mer komplicerat i och med att det var en massa dansövningar i det, lite teknik och det är ju sex år sen som jag dansade så det var lite svårt att hänga med men det var riktigt kul men måste erkänna haha att jag blev lite förbannad ibland när jag inte fick ihop ahahaah. Så när jag kom hem så var jag helt slutkörd men hann skriva ner några viktiga saker till tentan så nu är det bara på spåret igen.. Plugg hela förmiddagen :/

PoK

Komiskt, komiskt

Hahaha hittade precis en tjej som bloggar som jag "känner till" om jag kan uttrycka mig så för jag känner nämligen inte henne.. Den här tjejen är skitsnygg och när jag för första gången prata med henne så har man en bild av hur hon ska vara och bete sig.. Men förlåt, den här tjejen hade verkligen inget innanför pannbenet och det enda hon gjorde var att skröt om hennes föräldrar och att hon inte hade något att göra om dagarna (arbetslös) och bla bla.. Sen nu när jag hitta hennes blogg så representerar hon en person som hon inte ens är, precis som att hon pratar om den persoen som hon vill bli, whaat? Jag hoppas verkligen att jag inte har ett sånt intryck på folk, ni som känner mig kan ju göra er åsikt hörd isåfall hehe!

Snurrig

Helt snurrig nu efter allt pluggande, och mer återstår! Men visst är det kul att lära sig nya saker haha, inte för tillfället får jag väl säga, jag är spyfärdig på det här nu.. Vill börja på något nytt:)


...






Tjingeling! Hoppas allt är bra med e
r, haha nu börjar min ävliga måndag.. Nu ska ag försöka klämma in allt till tentan, isch isch.. Igår blev det alldeles för mycket telefon, pratade med Mimmi först ett tag sen fick ag sms under tiden och där stod det RING hahah så då ringde ag till mina trion i Thailand sen hade Martina lite bekymmer så fick jag ringa henne.. Inte alltid lätt ;) Sen kvällen lång blev det SATC, inte bra att ag har börjat se den serien igen det kommer aldrig ta slut. 

Idag ser min dag ut såhär (ungefär):
  • Entreprenörskapssammanfattning
  • Blue ocean
  • Läs i boken
  • Artiklarna 
Men längtar riktigt mycket till på torsdagkväll, ooh vad härligt det ska bli när detta är över :) Hoppas ni får en bra vecka!


PoK

Isch




Isch, isch har haft huvudvärk i flera dagarna.. Imorse när jag vakna gick jag upp och åt frukost men sen var jag tvungen att lägga mig igen.. Inte bra för pluggandet ahaha så nu är ag uppe igen, och ska försöka plugga lite. Kommer inte riktigt igång..

Riktigt avis är jag, såg bilder från tre vänner som är i Thailand nu.. Saknar det riktigt mycket, egentligen var det tänkt att jag skulle åka dit men så blev det inte, för mkt i skolan och mina päron blev inte allt förtjusta i det, haha bara för dem vill dit - men nu i efterhand har ag fått höra att de ska dit om ett år, själva (med ett par bekanta) och jag o min bror får inte följa med.

Igår var jag hos Sussi, mysigt
men jag stack ju hem när de skulle dra vidare.. tråkmåns jag vet haha.. det blir ändring på det efter den här jävliga månad :)

PoK

Sussi Sunshine ;)



Redo för Sussi Sunshine, big girl today 21 ;)



Saturday

Hemma igen.. Har knappt haft något att göra på jobb idag, jag underhåller mig själv där hehe Nu ska jag snart hoppa in i duschen så man blir lite fräsch inför partyt!

PoK

Jobb väntar




Så nu är det jööbb som väntar, ska sticka till stan v
id halv elva sen när jag kommer hem så ska jag läsa lite sen ska jag hem till en kompis som fyller 21.. Men däremellan måste jag iväg och köpa något till Sussi, har redan en sak här hemma men det kanske inte är allt för kul att få, we will see my darliings.. Sen ska jaghämta en sak till, men det förblir hemligt och om det blir av så lär jag berätta det ;) Oh förresten, nu har jag fått näsblod tre gånger på typ tolv timmar, vad är det för fel? vad ska jag äta? Ajaa, måste klä på mig nu!

Njuut av er lediga lördag!
PoK

SATC-movie "absofuckinglutely"




Lugn kväll

Nu hade jag tänkt sätta igång en film.. Men var innan och skulle hyra en film, dock hade jag sett det mesta sen var det inte fler som var intressanta så nu ska jag gå igenom min brors filmer.. Problemet är bara att han har lagt alla i en bunte och så är där inget namn på någon, förutom en som jag har skrivit ;) Sen efter det ska jag läsa igenom sammanfattningen en gång. Mer blir det nog inte, tror inte jag får något ryck idag att jag ska ut för det regnar nämligen.. :) Vad ska ni göra då?

PoK

Müsigt






Så här har jag i princip sett ut hela dagen haha.. Har precis varit ute och gått och sen en timme på gymmet.. Nu känns det som jag kan plugga lite till ;) Vad händer annars ikväll? Inte mycket för min del, ska iväg och handla lite gotte - är så sugen på choklad och lakris och ett glas med iskall cola i, longing

PoK

Done :)

Så nu har jag lärt mig en ny sak, gå in på bloggen och sen högerklicka och uppdatera så tadaa :)


Också en bild från imorse

Problems

Nu har jag ändrat min header, men jag tror inte att det är någon som ser den?!



Morgen



Godmorgon! Nu har jag äntligen kollat igenom min lilla dator lite mer noggrant, har nämligen köpt en 10 tums LG för två veckors sen och hittade (eller visste egentligen om att det fanns) kamera som sitter i datorn.. Här är en bild sen imorse, finns jätte många finesser med den här kameran, antar att det kommer upp lite roliga bilder sen :)

Idag blir det som vanligt tentaplugg och tentaplugg usch.. Träning får det också bli sen ska jag nog unna mig lite gotte, fattar inte att jag har klarat mig nu i veckan haha.Vill egentligen följa med ut med Mini idag, men det får bli till nästa vecka isåfall - om de ska ut så att säga :) För då är tentan över!

PoK

Haha så dåligt

Jaag är så fruktansvärt dåålig.. Så här funkar jag, när jag har jättemycket packning och kommer hem, så är det bara ner med allt i tvättstugan och så brukar mommy fixa det men sakern som blir kvar typ, smink, kameror, skor etc det åker på en plats som är ledig i rummet och nu är det så här att jag kan inte hitta min kaaabel till kameran haha.. Vetifan var jag har lagt den, har i princip hundra sladdar i mitt rum. I princip fem som ligger framme (som mor får spader på) och sen har jag en stor låda till resten, kan dock inte hitta denna lilla, lilla svarta sladd.. Jag har två val  - leta igenom hela rummet plus upp på vinden och kolla resväskorna eller beställer en ny (om inte AudioVidoe har en att låna mig så länge, vilket jag inte tror..)

Nu har jag precis varit i duschen, var på aerobicen innan, älskar det! Tycker lite synd om min pappa idag, han klarade inte sitt ena delprov .. Förstår bara inte hur han hinner med allt, han jobbar nämligen 100 % sen vill han lära sig att flyga också och det tar sin lilla tid. Jag hoppas han blir klar snart, planerat till sommaren, för jag vill nämligen ta fallskärmscertifikat. Fy fan vad kul, iih!

PoK

Too much coffee which result in headache...







and soon aerobic :)

- - -




Godmorgon

Klockan är 9.06 och jag har hunnit med en promenad, frukost, läst tidningen och nu degar jag bara.. haha det brukar gå bra dem första timmarna på morgonen men sen när jag väl ska komma igång med det som jag har gått upp tidigt för, det kommer inte riktigt igång. Men nu ska jag verkligen försöka, marcus var precis här och tog med sig en bok - snålis, bara för att han inte vill köpa studentlitteraturen.. Neej nu ska jag verkligen sätta igång!

PoK

  • Plugga på kap 1-6
  • Ringa Ehl
  • Hämta resten av sammanfattningen
  • Hämta mina linser
  • Plugga på kap 7-11
  • Träna

Back home ;)


Beach and afterski - tema :)

Så nu var man hemma igen, lovely dags att ta tag i plugget:/ Har varit i skolan hela förmiddagen.. Gick upp vid fem i morse och hade sovit tre timmar typ.. Lite sur på min bror, hans och mitt rum ligger intill varandra och när han tittar på tv så ska nog alla höra det för ingen kan sova.. Så jag var så förbannad vid ett så jag rusade in i hans rum ahaha och då ligger han och sover.. Sen var jag så upprörd så ag kunde såklart inte sova..

Nu ska jag vila lite, sen ska jag plugga och sen blir det träning.. Inte mycket mer, ska försöka få undan så mycket idag som inte har med tentan att göra. Jag hade egentligen velat ta en promenad för det är så skönt väder, men vetifanken om jag hinner det.

Ha det bra!
PoK

Nanneklar och allt haha

Jaa så sant, jag har duschat, borstat bissingarna och har pyje på mig :) Men ska läsa lite och sen blir det alltid lite tv.. Var och träna innan på gymmet, nu känns det riktigt bra att vara igång igen. Nu jävlar är det beach 09 haha, alltid samma visa! :)

PoK

PW

Nu känner jag mig lite nöjd måste jag säga, har varit ute och gått i tre kvart.. Riktigt skönt när solen är framme, det måste jag göra oftare:) Sen kan jag snart 10 sidor som sammanfattar cirkus 80-100 sidor så det känns också goodie :) By the way, har ringt lopporna i Australien och dem verkar ha det underbart.. De är i Sydney och på torsdag åker dem till Thailand. När jag prata med dem var klockan halv nio på kvällen där, och mitt i samtalet kommer där in en arg man som vill sova och tyckte att de höll ett jävla väsen haha.. Det är inte lätt när man inte får ordning på ljudnivån Maarlan :) Nu ska jag plugga vidare, tjingeling!

PoK

Have a little nibble of food now and then





Bild från 2006 I guess:)

Godmorgon allihop! Haha skåpätaren, det är jag det.. Men imorse hände något mindre kul, jag skulle ta en broccolibit så mamma hade rostat i ugnen igår och när jag får in den i munnen så känns det som det är stenar i den, så jag spotta ut den pådirekten och kolla så tänderna var hela haha.

Idag blir det mycket plugg, ska inte till skolan nämligen. Pluggar till tolv sen ska jag nog ut och gå en runda och käka lite så jag får lite avkoppling.. Sen plugg igen sen tror jag nästan jag sticker iväg till friskis.. Jappsi så får det bli! Jag tror att ag håller på att bli förkyld plus att jag har fått en förkylningsblåsa i munnen, uppe i gommen känns som den är enorm haha. Försvinner snart!

Ha en bra tisdag ;)
PoK

Sängen väntar..



Så nu har jag varit iväg på min joggingrunda, iofs
några timmar sen. Det blev faktiskt en extra lång runda :) Och nu så har jag läst resten av de tråka sidorna från datorn, fick inte ut så mycket av det.. Sen nu ska jag läsa några sidor i blue ocean jappsi! Kul läsliv man har va! Haha

Pratade innan med Mimmi, det blir nog utgång på torsdag härliiigt :) I Lund faktiskt, på kålles isåfall.. Jag som har varit med i Göteborgsnation har aldrig innan varit där och det är dåligt.. Men vi ska försöka hinna med tåget hem till Helsingborg så vi hinner en sväng inom cardan och fy fan mimm om du ställer in något av detta haha!

Sov gott
PoK

Träna eller inte träna?


(Bild) Den här kvällen/natt var underbar, kanke inte för min del - hade bråkat lite med vakterna så jag fick inte komma in - iallafall så hade Mimmi "hittat" Sofie (hon som ligger på golvet) helt själv ahah. Då hade hon vägrat att hoppa in i taxin för att åka hem och sen var hon helt ensam. Så hon fick sova med mig och Mimmi. Problemet var bara att Sofie höll en föreställning när hon kom hem haha, har en del på film också ;)


Jag börjar bli en liten latis på heltid nu, men det får nog bli en joggingrunda ikväll.. Ska bli rätt skönt om jag nu tar mig ut :) Nu har jag läst 50 långtradiga sidor från datorn och just nu känner jag mig jättekonstig, man ska inte stirra in i en dator så intensivt så länge.. Det komiska är att jag har inte heller fått ut något vettigt, iiisch..

PoK


Hemma igen

Det blev inte så lång dag i skolan ändån, men fick jag mer hemmarbete.. Dock var det inte alltför kul att komma hem och sätta sig vid datorn, såg något som jag inte ville se men det är borttaget nu.. Jag är inte direkt någon känslig person, jag blir inte lätt sur eller irriterad på mina vänner.. Det värsta jag vet är att bli osams med mina kompisar, jag avskyr det.. Men idag blev jag lite besviken, och det märkets! Iofs så la dem till bilden bara för att de tyckte det var kul, och om det bara hade varit jag så hade jag kanske kunnat tycka att det var lite komiskt men sen vill man helst också glömma och det vet ni..Precis som jag vet att ni vill glömma vissa saker..

Godmorgen :)

Idag blev det en tidig morgon, ska vara i skolan klockan 8.00 idag, segt, och så är det lite redovisningar och diskussioner.. Låter som en härlig start hehe. Sen ska jag träffa min grupp (min andra grupp som jag aldrig har träffat direkt) och så ska vi sätta ihop frågor som vi ska ha gort till idag.. Sen vet jag om att det är vissa personer som tydligen inte har gjort sin uppgift, då blir man lite lätt irriterad, dock är det väldigt svåra uppgifter men ändån!

Ikväll blir det träning och jag längtar som tusan, plus en massa plugg.. Nej nu måste jag kila iväg, min buss går om femton minuter.

Ha det bra
PoK

Godnatt

Nu har martina precis varit här och tittat på film, kommer inte ihåg riktigt vad den hette nu så typiskt. Den handla iallafall om ett collage-gäng som var ute på en resa och sj'lvklart så händer det en massa hemskheter och alla vänner dör, nästan ;) Helt okej film, inget jag varmt rekommenderar kanske. Nu ska jag bara kolla igenom min ansökan och till redovisningen imorgon!

Sov gott!
PoK

Latis

Jaa jag vet, en riktig latis är jag nu.. Det blir ingen träning, om jag inte får ett ryck vid 8-9 tiden (kan hända) men har lite huvudvärk just nu.. Men jag måste verkligen läsa Blue Ocean, ooh orkar verkligen inte. Vill bara ligga framför tv:n ett litet tag till men då bara rusar tiden iväg. Nej nu ska jag iväg och sola!

PoK

"Nää, snälla inte såhär"



Usch, vaknade precis och drömde att jag hade flyttat in i ett korriodor
srum och allt bestod av betong. Jag kom liksom in i en korridor som såg ut som en mörk tradig, grå gång och där fanns sex dörrar på varje sida och sen längst ner fanns där ett skitit matrum. Det var mat överallt, precis som en svinstia fy fan jag ville bara heem haha. Det roliga är nu att när jag har vaknat så var det inte så farligt, men jag fick panik i drömmen och visste inte vart jag skulle bli av.

Igårkväll var jag med Joanna, vi skulle se Melodifestival men så blev det inte. Det var igång, men vi snackade så mycket så jag hann se lite av när Agnes sjöng. Men vad hade hon på sig? Njaa coolt, men lite för mycket med den guldiga dräkten. Nu har jag iallafall skrivit ner allt Joanna och hennes pojkvän Ludde måste göra när de kommer till NYC :)

Idag blir det plugg och träning och självfallet ett samtal till Mimmi.. Måste ju höra hur hennes utgång blev igår hehe! Ni som inte känner mig ska veta att jag är så otroligt nyfiken av mig haha :) By the way, nu börjar min helvetemånad, det är så sjukt mycket plugg så jag kommer inte ha ett liv, dock har jag något att längta efter och det är om en månad kommer de tre lopporna hem från Asien ;)

Ha det finemangs!
PoK

 En checklista för dagen
  • Svara på en Salin-fråga
  • Välj skola - kurser till nästa termin - ring Alex --> skriva ut
  • Läsa halva blue ocean strategy 
  • Ringa Mimmi, Martina
  • Städa rummet
  • Träna
  • Planera nästa veckas plugg

RSS 2.0