0 8 0 2 2 8




Strålande sol, fåglarna kvittrar och det är 25 grader ute, det är bara på med shortsen och linnet... Badväskan är packad, ta biken och cykla ner och se alla barn badandes.. Väl framme finns det knappt någon plats och i samma stund ser man några kända ansikte! Vilken sommardag (påpeka grillningen på kvällen sen;))

Hörde mamma prata imorse med pappa; Kallt, regnigt och frost. Kul! Snart beger sig älsklingarna till St.Anton, känner bara att JAG vill ockås iväg hahaha! Men jag ska, snaaart den 19 mars bär det av! Nu ska jag se till att plugga lite, sen ska jag till  schoool!

Ciao!

0 8 0 2 2 7


Naomi Campbell

Usch, fy fan säger jag bara.. Dahlis ringer mig och tror att hon ska få med mig på Kick´n Box.. En timme senare stod man där i sin egen svett, Frida såg inte heller så lycklig ut när man försökte pusha henne att göra några slag till, såg ut som hon bara ville skrika "Håll käften och låt mig vara" hahahaha.. Nu sitter jag här och darrar så jag knappt kan skriva. Dahlis som inte har tränat på sex månader kan nog inte hålla i gaffeln när hon ska äta, ahahah!

Nu ska jag se lite Sex and City, I knoooow I am addicted! Full fart på lördag, men först myys med Mimz som kommer på besök hahaha, på fredag! ;) Loonging

Sov gott Babes! Ciao!


0 8 0 2 2 7

image59
Jag, Lill, Määtt - sexbombar haha

Nu har jag lagt upp alla mina kort på facebook, men jag antar att jag ska lägga upp lite här också, eller?! :) Och samtidigt håller jag på med modul 4, vilket menas med att jag är klar med modul 3! Wohoo! Hahah, snart ska jag hem till lilla Emmie och käka tacos, smakens!

Sen plugg, träning, träffa Joanna for a walk, Dalvik?! Får se om schemat håller idag, här kommer iallafall lite photoo!

         

0 8 0 2 2 6


Heidi Klum - Oscarsgalan

Två månaders sen jag fyllde år "Solen: Grattis i efterskott" haahha. Idag har jag (och många andra) varit mycket flitiga och bara hållt på med skolan i åtta timmar (nästan inkluderar lunchen, men det får man) Måste ju känne sig dusktig :P

Imorgon är det mycket plugg som gäller, ska förslka göra klart (eller SKA) göra klart modul 3 och påbörja 4:an.. Titta igenom sammanfattning, så nu har jag sagt det och nu måste jag också göra det..

Snart bär det av till staan där jag ska hämta upp Linda och Määtt ;) Vi ska se MorganPålsson och det ska bliii skönt, avkoppling! Och dessutom ingen BUSS, för jag KÖR! Deet är niiice shiet! =)

Oscarsgalan för några dagar sen och kolla in denna klänning! Såå fin!


0 8 0 2 2 5 - Kungamordet



Tittade precis på kungamordet, och det är så sjukt bra! Vill bara rekommendera det, men det är kanske lite sent hehe, det är nämligen bara ett fåtal avsnitt och nu var det de andra! Meen det är riktigt bra, hur många gånger har jag nu inte sagt det...

Har pluggat lite nu, känns faktiskt väldigt givande och roligt.. Nationalekonomins matte kan man väl säga att det är, stakade upp mig lite, men nu flyter det på en aning! Peppa, pep... Snart ska man upp och hoppa igen, tidiga morgnar nu förtiden :/ Sitter på bussen vid halv sju :/ seegt, sen slutar jag säkert inte förrän vid 16, vilket menas med att jag är hemma halv sex... Orkar man träna då? Jag hoppas det, för det blev ingen idag :/

Niii får njuta av er lönedag! ;) Ciao

0 8 0 2 2 5


OC - tittade på ett gammalt avsnitt ;)

0 8 0 2 2 5



Sean Kingston - I take you there (bra låt, men tyvärr ingen bra film :P )

0 8 0 2 2 5 - Löning ;)


Versace

Haha inte för att jag får lön men bidrag! Lika gott det, fast det är kanske inte så mycket men alltid skönt! Varit i skolan idag, hade lektion mellan 8-9 (ibland känns det väldigt lönt).. Sen lite grupparbete på det! Nu ska jag snart ta en snabb sväng till Väla, sen när det börjar mörkna lite blir det plugg och innan dess ska jag bog få med Emmie till träningen ;) MIn lilla snofsetofsa, haha! Bilderna från lördag kommer sooon;) Oo förresten nu har jag börjat med att bara äta godis en gång i veckan, ska se hur flitigt det kommer att bli..

Ha de niiice, underbart väder idaag =) Ciao!

0 8 0 2 2 4 - Maria och Maries 20årsfest ;)

Den var mkt lyckad! Ooh underbart skönt att den var ungefär 1000 meter från mig, så jag bara kunde gå hem och inte ta buss/taxi hem!! Började med sittning med mycket tal och lite smått uppträdande från vissa utvalda personer.. Hade riktigt kul, det blev mkt lyckat! Jag lägger upp bilder när jag har tid men nu så måste jag göra mig fördig för sängen :/ Hannah Bohlin sitter på bussen imorgon 6.25 :/ segt och det är dessutiom redovisning, kommer stå där halvdöd! Men shitesame!

Sov gott alla puddingar där ute ;) Ciao!

0 8 0 2 2 2

image52

Mamma skickade dessa till mig och så hette rubriken "These will make you smile".. Problemet är bara att mamma hatar djur, kanske inte hatar men gillar dem på avstånd för att hon är så rädd för allt som hon inte kan kommunicera med. Haha 

image53

0 8 0 2 2 1



Hef och hans giiirls ;)

Ibland undrar man, oo vad man kan störa sig!! Förstår inte, vad ser en 55+ hos en 19åring? (HAHAH matild jag pratar inte om Hef ;)) Detta var min resa hem från Lund idag, bussen i Lund står 35+ och tittar på en, fastän jag tittar tillbaka avviker dem inte och man kan nästa se vad tänker, usch.. Kutar till tåget neej då är där en 40+ som tittar in en ÖH! Blir så äcklad!

Sist men inte minst, åker jag snabbt till gymet när jag har kommit hem, medan jag strechar så ser jag att en pappa, kan man väl säga, tittar på mig och då är jag så trött på det här äckleriet, så jag glor tillbaka på honom, INTE FAN AVVIKER HAN!!! Neeej så jag stirrar kvar och efter ett tag tittar han på ngåot annat. Men så fort jag tittar någon annanstans NÄ då tittar jäveln på mig igen!!!!!!!! Öööh, jag kunde fan ha varit deras barn. Hade lust att gå fram till honom och fråga "Känner jag dig, för du tittar så mycket". Jag har faktiskt gjort den en gång innan, men då var jag riktigt, riktigt upprörd!

Men en som alltid går hem, det är Hef!! Me like och Määtt LIKE, det kan jag garantera er! By the way, han är 81 år!!!

Ciao!

0 8 0 2 2 1 - Modul 2



Usch, jag hatar det, kanske inte hatar men jag ser inte framemot det och då gör jag intr det, jag ska göra övningarna til modul 2 så jag kan det klart, och i helgen ska jag göra modul 3 :/ Problemet är brar att jag har så mycket att göra i helgen så det kanske inte blir av hahah!

Nu ska jag iallafall göra det, sen ska jag ringa a friend och se om vi ska göra ett test tillsammans! Haaa de niice!

Ciao!

0 8 0 2 2 0



Leona Lewis

0 8 0 2 2 0

Ibland kan man undra om det finns så man kan tutta upptaget på vissa personer?! För jag vet om att man kan ringa och sen gör man så det låter som upptaget! MEn fuck vad jag stör mig på sånt!

Dessutom har jag bötjat drömma hemska mardrömmar, vaknar mitt i natten. Är faktiskt jätteorolig i mitt omedvetna, om man nu kan säga så! :S

Nu ska jag snart hem till Mätt! Och jag har börjat få lite dåligt samvete, innan åt jag perfekt, inga onyttigheter överhuvudtaget.. men NU, jag vetifan! Nästa vecka iallafall ska jag börja med godis en dag i veckan och popcorn en gång i veckan.. Pratade nämligen med Mimmi i telefon igåer när jag var hemma hos Emmie och då hade vi ätit 8 LITER POPCORN (hon har en popcornmaskin) och det är SJUKT, helt fucking SJUKT!! Och det händer flera gånger i veckan, det kan iallafall inte sluta bra. Så nu ska jag sluta med det!

Nu ska jag calla runder lite, är lite uttråkad! Ciao!

0 8 0 2 2 0 - Mobil



Idag har jag äntligen fått börja använda min nya mobil ;) Mkt mkt nöjd! Tog en sån tid för att jag skulle göra en portering, så att jag har samma nummer som innan! Så ligger det till..

Känns som jag börjar bli lite slö av mig, när jag inte har skola så tänker jag att jag ska plugga riktrigt mkt, men hur blev det, inget plugg iallafall! Haha, har varit ute och gått t vå gånger, kommer väl bli en tredje med Matilda ikväll! ;)

Har även målat naglarna idag, såklart misslyckas jag det gör jag varenda gång! Jag håller ändå dem stilla i 10 min  men sen pallar jag inte mer och då får de gå som det går haha!

Nu ska jag bara vänt tills jag ska sticka på träningen OCH jag visste om att lilla Mina inte skulle calla mig idag den jävern ;) Haa de niiice allihop!

Ciao!

0 8 0 2 1 7 - Tv, promenix och onyttigheter det har blivit vår grej

Hemma från Määtt nu! Tv, promenix och onyttigheter det har blivit vår grej det! hahahha. Vi sitter och snackar i soffan och det kommer så många dumma kommentarer! Vi tänker absolut inte förre hahahaha. Oo bara för det s¨å kan jag inte komma på någon nu.. :/

 
och ska bytas till
 

0 8 0 2 1 7

Måste bara lägga upp denna låten, den är helt undebart skön! Jag har tagit den från dig Lill, I know ;)




Kevin Michael - A'int got you

0 8 0 2 1 7 - Hjälp!

Är det någon som vet hur man ändrar färg där det just nu står " Bohliiin´s"?? För jag har hittat en del, men jag hittar aldrig så att jag kan ändra denna färg!!

0 8 0 2 1 7 - segt



Idag känner jag mig väldigt seg, inte för att jag drack igår men söndagar dem blir bara sega! Alltid, hahaa, man har lust att sätta sig framför tv och se en bra film med chips och en massa gotte till!

Tittade precis på lite resor, jag, emmie och martina förhoppningsvis ska resa till Turkiet i sommar.. Jag vill iallafall till Turkiet och emmie är mer på Grekland. Men vi får se! Detta sommarlov kommer nog bli det bästa, mkt resande, festande jobb:pengar, och vara BRUN! hahaha och känna sig fräsch. Sen kommer lilla Stiiff också hem, saknar henne sååå! (Jag saknar dig med Martina, jag har inte glömt dig ;))

Nu ska jag försöka plugga lite, sen ska jag se om jag får tag på Joanna, om vi ska ut och gp en runda för att sedan få kraften tilla tt plugga igen och därefter träffa lill Sofie på gymmet och sen se ELLE-GALAN, med Määätt!!Jag hoppas inte ni har glömt den!

Ciao!


0 8 0 2 1 6



David Guetta - Baby when the light

0 8 0 2 1 6 - 1 års sedan


Denna var väl lite speciell, bikinitoppen

Idag ska jag hem till min kusin.. Inte direkt släktträff eller jo det blir det, men idag är det ett år sedan min fasters man gick bort :/ Det hände helt plötsligt, ingen var förbered på det, hemskt! Så jag ska dit vid 14.00 sen klockan 18.00 ska jag hem till Sanna, hon fyller 20 år idag ;) Grattis gullis!! Sen vill hon ha med mig ut, men jag vet i sören, haha säger alltid det "vet i sören" men ser inte riktigt klokt ut.

TIttade på det jag skrev igårkväll, ni märkte nog att jag var trött när jag skrev det. Ser rätt flummigt ut!

Nu ska jag plugga ytterligare en timme till, sen ska jag nog sola! Känner mig en aning blek :/ Speciellt om man tittar på bikinis och försöker tänka ut en färg man ska ha, som matchar sin hudfärg! Mycket lättare för Mimmi :P Love you to babe!

Haa en bra lördag!
Ciao!


0 8 0 2 1 5



Kom precis hem från Määtt, Lilli var också där när jag anlände ;) Tog en liten fika, sen skulle Lill hem så gick jag och Mätt till Preem, inget annat än gotte i våra huvud hahah! När vi sedan kom hem efter en längre promenad, jadå var vi inte ensamma! Någon som ksulle titta till badrummet som Matilda och hennes familj renoverar, hade  även med en liten tös på 3 år! Så söt! Därefter gjorde vi en utsökt räksallad, och det ska göras fler gånger mumsig PLUS mkt lätt att göra. Sen blev det tv:n och skitsnack! Matilda märkte det nog inte men hon pratade med mig medan jag låg och sov och bara mumlade hmm. hahah Så det får du se nu :P

Nu ska jag nanna!! Behövs, somnade som sagt på bussen men där fick jag inte hela min sömn;)
Puss loppelisor!


0 8 0 2 1 5 - 5 a.m

... då stod jag i duschen, fy fan! Sovit 4 timmar, somnade ungefär vid 1! Sen var det pendling och skola i sex timmar, sätter mig på bussen (efter tåget) påväg hem från skolan, somnar. Och jag HATAR det! Haha, känner mig så dum när jag vaknar, har jag haft öppen mun? Snarkat? "Viftat med huvudet"? Hahaha. Usch, så nu är jag hemma, klockan är nu halv fem och jag har bråttom hem till Mätt! Vi ska ha myskväll ikväll ;) Yummie, och Lill ska nog också med ;)

Nu måste jag bege mig! Njuuut av det fina vädret, sorry dahlis kan inte idag (Jag har skola:P, men jag hör av mig ;))

Ciao!!!



Rihanna i en mkt fin klänning


0 8 0 2 1 4



Rihanna -Umbrella/Don't Stop the Music (Grammys 08)

0 8 0 2 1 4 - Happy Valentine

Vad betyder detta egentligen, för oss? Är det överskattat? Så tänker alla singlar medan de ser alla par som är förälskade? Men är det så också, att det bara vi svenskar som snart tycker allt är överskattat? Religionen har vi "slängt" till sidan och traditionerna, jaa de vet vi snart inte varför vi firar! Jul, påsk, midsommar och alla hjärtansdag!

Jag och Matilda satt på Bagatelle i helgen och så kom det förbi ett par killar, utländska. "Varför ser ni alltid så sura ut? "Fatta direkt vad han meande "Varför ser ni svenska tjejer alltid så sura ut, var glad istället". Och det är sant, varför kan man inte se lite glad ut när någon säger hej och flirtar lite med en.. Jag har alltid blivit kallad för bitchen av mina kompisar, på skoj då (hoppas jag hahah bitchbohalin) Men jag är inte den person som ser ner på människor och är allmänt sur på alla, det finns människor som stör sig på mig fastän jag ALDRIG har pratat med dem! Jag har bara hört av andra hur sura dem är på mig, och att jag både är det ena och andra?! Förstår inget, vill verkligen inte att man ska få den uppfattningen om mig :/

Iallafall, nu måste jag bege mig! Somliga har ju skola ;P

Ciao



0 8 0 2 1 4 - Alla hjärtans dag!


Det får man ju inte glömma, ska nog köpa hem några bakelser till familjen med några lottor! Det brukar uppskattas, sen får man väl se om det blir en sak till ;) Bilden: Kommer ni ihåg (eller iallafall jag) när man samlade på, bara för de så kan jag inte komma på det.. Men det ser ut precis som på bilden nedan.

Oo jaa Dahlis, vi kan ta en liten runda med inlines ;)

Happy Valentine!



0 8 0 2 1 3 - Släktkalas

Idag har jag varit på släktkalas, morfar fyllde år.. Och då ska man träffa den sidan, den sidan som man aldrig träffar, ungefär 1 gång om året! Hahaha det roliga är att min mormor, jaa hon är goo och glad DOCK kan vara en liten bitch ibland. Det får man bara ta, och dem som känner henne rätt tar det rätt! Såhär har hon sagt till min mamma:

"Oj, har du klippt dig? Jaa det har jag faktiskt, riktigt skönt att det blev lite kortare. Ja det är ju tur att håret växer för så där kan du ju inte ha det"

Sånna kommentarer, oo i jul då hade hela släkten roligt förutom  mormor som var så störd på alla som skratta för det hon sa! Det slutade med att hon sa "Nästa år kan NI fixa julmaten själva!" Hoon är så goo hon! ;) Och det roliga är att morfar han är så söt och snäll och bara följer efter.

Nu ska jag se om jag kan få någonting gjort (plugget) eller så tittar jag lite på tv! Imorgon är det alla hjärtans dag! Glöm inte det!

Godnatt!


0 8 0 2 1 2


Shayne Ward - Stand By Me

0 8 0 2 1 2


8 0 2 1 2 - Upprepa´rn

Ja enligt Emmie är det jag, hahah, kan inte vara tyst så säger jag hellre det två, tre kanske till och med fyra gånger hahah. Var på morgonpromenix med Emmie idag, så går vi vår vanliga runda, invallningen längst med havet ;) Så berättar jag om ett hus som jag egentligen skulle bo i, då hör man Emmie " HANNAAAH BOHLIN; det har du sagt 3 gånger nu!!"  Det roliga med Emmie är att hon alltid ska säga hela mitt namn, "Hannah Bohlin är du sugen på lite poppisar?"

Nu på morgonkvisten ska man börja sätta igång och plugga, min lilla regel att jag ska plugga 2 timmar på förmiddag, sen skola i två! Det blir väl bra?! ;)

Ha det niiice! Ciao!


Amy Winehouse - vår värld idag

Vad händer?

Jaa precis, är det bara jag som INTE ser exempelvis de fyra bildenra som jag nyligen har lagt upp? Förstår icke detta! Oh matt blir man, men jag testar igen! Seen blir det kudden!

Ciao!

0 8 0 2 1 1 - Mätt o Lill

... dem har jag spenderat kvällen med nu! Det blev en film från Preeeemis, "Kärlek på menyn".. Rekommenderar den starkt! JAG tyckte iallafall den var bra, men det är en sån film man vet precis hur den kommer att sluta! But sweet anyway!

Nu ska jag se vad jag ska göra, kanske läsa lite?! Njaa, får väl bli det för att jag har så himla svårt för att sova nu förtiden :/

Bilder från filmen, o bilderna talar för sig själv ;)

God natt!

Bild ur Kärlek på menyn 
 

0 8 0 2 1 1 - Upptaget

... ja det är det alltid när man ringer hem till Mimmi Skoglund! Fastän ingen pratar, eller så funkar det så här har jag hört: Mimmi ligger i soffan och hör det ringa, pallar inte gå till telefonen och då ringer jag självklart till mobilen.. Så svarar hon, och då frågar man vart är lilla fröken idag då? Hemma, i soffan! Blir man matt eller vad? Hahaha

Det är Mimmi i ett nötskal det hahaha

Ciao!

image51
Jag, Mimmi och Sussi Ayia Napa 06

0 8 0 2 1 1 - Ledig; plugg

Vaknade idag av ett telefonsamtal från Emmies mamma, så synd det är om henne, Emmie då! Hennes kropp kan få konstiga ryck ibland, så då blev det inte riktigt som planerat.. Vi skulle ut på en morgonpromenix, men hon hade spytt hela natten så jag förstpd att hon inte orkade/ville/kunde.. Detta innebar såklart att jag kunde börja plugga en timme tidigare, jippi! :/ Haha.

Så nu har jag pluggat några timmar, ska fortsätta sen.. Blir antagligen träning senare, försöka få med Sanna istället om man får tag på henne, hehe! Eller så pallar hon inte den latmasken :P

Tänkte innan, eller rättaresagt i helgen, när det var så fint väder att man kanske skulle ta och åka lite inlines? Problemet med mig är bara att då måste jag ha med mig någon som är bra på att stanna, för det har jag nämligen inte lärt mig än! haaha

Ciao!



0 8 0 2 1 0 - Check this out! HAHAH


Jag säger bara fy fan, hon kan inte må bra av detta!


0 8 0 2 1 0 - Sunny sunday

Igår var jag och Matilda på Bagatelle, mkt trevligt. Det var tom så bra väder på kvällen så vi satt ute ungefär en timme med filtar, myyss! ;)

Nu väntar jag bara på att vi ska åka på släktkalas, så jag är såå hungriig, vaknade dessutom precis haha! Om det är helg, så är det!! Senare idag blir det en massa plugg, (ligger lite efter i min planering), sen ska jag träna på Friskis, antagligen på gymet. Därefter ska jag träffa Minilur, och kanske Määtt hänger med?!

Nu måste jag klässa på mig ;) Ciao!



Jättesöt klänning och titta på skorna ;)



Denna klänning är också söt, men modellen och hennes glasögon, iih 

0 8 0 2 0 9 - A/5:a, PW ...

Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!! I MADE IT! Jag fick det högsta betyget på FEK:en, woho! Internationellt betyg: 5:a!! Så lyckliig, trodde aldrig att jag skulle klara sista tentan, men javiisst klarade jag det ;)

Sen efter det glada besked, fick jag tag på Määätt, http://matuilda.blogg.se, PW på ingång ;) Så vi gick i princip från Bartha till Viken, och det slutade med att jag hade varit ute och gått i 1h 35 min! Jag är heeelt slut i benen. 

Ooch när jag kom hem, så stack jag till farmor, som i princip har glömt en.. Inte riktigt men det börjar bli jobbigt, så lite tradigt är det! Meen sen fick jag ett ytterligare ett glatt besked, taack!  

Sist men inte minst, blir det nog stan med Matilda och det vill jag gärna! Callar dig nuu!

Haaa en underbart, härlig, solig löördag! I will! Ciao!


0 8 0 2 0 6 - Trade

Böckerna är äntligen sålda, dvs. mina och Marcus studentlitteratur. Omnågon är intresserad finns marketing - an introduction och Organisationsläran kvar, buyers? Hahaa, ingen som vill ha dem, iallafall inte att läsa på fritiden! DOCK mycket lärorika, but?

Idag var det planerat att jag och Mina skulle ut på en PW som hon kallar det (PowerWalk). Meen det blev det inte, för att hon har varit borta nu i ungefär 2 månader så hennes bror skulle fira hennes hemkomst! Enjoy your dinner and cake! ;) Meen vi tar igen det på söndag!

Usch, har tittat på en hemsk film, vill egentligen inte se sådana blir alltid så nedstämd.. Jag tror den hette Trade, lite osäker. Handlar om att man kidnappar kvinnor/barn och säljer dem sen.. Och sånt händer i verkligenheten och det är hemskt.. Verkligen, man blir helt tårögd när man ser den :/

Nuuu, ska jag se vad jag ska göra resten av kvällen, men ha det niice!


0 8 0 2 0 6 - MTV07

Nästan precis hemkommen från skolan och fick syn på denna fina, lilla söta klänning på Jessica Alba.. :)

jessica alba mtv movie awards 2007

Morgonspromenix

Nu har jag och Emmie börjat med morgonpromenix, 45-50 min varje morgon, riktigt flitigt! Har gjort det innan, men det är inte lika lätt när man är själv på det där, kan iofs vara skönt ibland men alltd trevligt med sällskap. Dessutom har hon fått bort sin, som hon nu kallade "korven runt magen" och jag tror dem flesta hejar till hahah. Hon ärför goo! Tittade på resor igår och just nu vill jag till Turkiet, Emmie vill till Spanien! Men vi får se, blir antagligen en sista-minuten resa!


Nuu ska jag till schoool ;)


image50


Thank you my dears!



När folk frågar hur det är med en, de som vet, säger man att det är både och. Det känns både bra och dåligt på samma gång. Men tack för att det är som det är nu, ingen ska behöva gå igenom sånt.. Och jag har egentligen inte haft det så rolitgt som jag har det nu! Men är man fortfarande sårbar? Eller kan det någonsin försvinna? Men något som försvann då, var förtroende för andra.. Det finns inte alltid där, och de jag har förtroende för, Ni är speciella!

Tack för att ni finns där!
I love you

Helgen - utgång och planering

image47       image48

Fredagen
, den var toppen! Full i tanken tillsammans med Emmie, jag hade skit skoj (hoppas du också ha det min piingla) Började med förfest hos Emmie tillsammans med hennes päron haha, niice, men chippe och popcorn! Sen blev det tivan där jag träffade min käre lilla vään, Mimz! Men sen var det ett j*kla ståhej hemma hos Emmie. När vi kom hem till henne, gjorde vi popcorn (hon har nämligen en popcorn-maskin) sen när vi skulle lägga oss fick vi inte det.. Jooo hennes katt, nya katt får jag påpeka, ville leka hela natten i sängen.. Så han hoppade runder, bet oss i tårna ooo allt för att vi inte skulle sova. Vaknda tom av att han hade sina tassar MITT PÅ MITT HUVUD! Ysch, så de fick bli lite sömn på eftermiddagen också i sovan!

           

Lördagkväll var jag hos my dear friend Matilda, vi har ändrat oss lite haha, kankse vill till Lisbon instead! Men vi får se! Jag känner fortfarande för Paris, men faktiskt ockås kankse Prag, Bryssel! Någon som varit där? Fint?

Söndag var jag en stund med Emmie och var ute och gick en runda med Mina och Christoper. MIna har precis kommit hem från Asien, 2-månadersresa!

Meeen nu ska jag bege mig! Haa en trevlig måndag! Ciao!

Utgång på ingång med Em´s;)

Idaag har jag varit ledig hela dagen! Soo great, or not! Pluggat förmiddagen, s, simmat med min lille kusse och inhandlat på systemet, dock inte själv itan med pappsi ;)

Så ikväll blir det utgång med Emmie, vi hade planerat att gå till ett ställe som Emmie alltid brukar hänge med dvs. alkisar mot söder haha! Kidda, sen tivan I think ;) Det ska bli skoj, har aldrig varit ute med henne innan! Däremot så har vi varit på fester tillsammans och de har aldrig slutat bra, det kan jag lova! Ni som känner mig har hört storyn/stories..


Haa en trevlig/blåsig freedag! Toodeloo!

RSS 2.0