0 8 0 3 2 9

Sååå nu är jag hemkommen från en fest (ni tycker säkert är det var väldigt tidigt) men det var ingen vanlig fest för mig. Min kusin och hennes man fyllde 40 resp. 45 år så det var "gamlingar" men dem var/är mycket trevliga.. Trodde faktiskt bara att jag skulle äta och dricka lite men positivt så blev det icke sååå :)

Hahaha vet NI VAD!? Jag var ju ute och sprang innan idag så snackade jag med Määätt, a babe ;), så nu ska vi ta tag i det här med joggandet (hon köpte nämligen skor idag, löparskor) så vi ska ut och srpinga en jäävla runda imorgon, sen kanske vi ska springa springtime i Helsingborg eller så finns det något som bara är en halv mil i Ängelholm, så vi får se haha! Men det ska bli kuul! Känns bättre att ha ett mål när man är ute och gör något sånt, inte bara bättre utan roligare också! :)

Bjuder på en rolig bild från SF (första gången jag såg den så höll jag på att få ett anfall ahahhah) ! ;)
Ha en fortsatt trevlig löördag my dear friends

image64
SanFrancisco 080319-080325

0 8 0 3 2 9

Hääärligt, har precis varit ute och joggat i 30 minuter. Men om jag har tittade på vädret innan jag hade begett mig ut hade jag nog aldrig gått ut haha.. Det duggregnar men det var faktiskt bara härligt, ni vet när man bli riktigt varm och så kommer det lite fukt på en..

SÅ nu ska jag hoppa in i duschen, kände nu att jag har börjat fjälla lite på pannan :/ Tradigt, för så mycket sol fick jag ju inte i SF så det ska börja fjälla! haha!

Have a niiice day ;)


Här är annars Mathew McConaughey, joggandes, iofs ser lite härligare ut än i regniga Sverige

0 8 0 3 2 9

Usch vilken natt/morgon, förstår inte detta.. Vaknde tre gånger i natt, varav en när mina päron kom hem från en middag/fest med någar kompisar och skulle bara sitta och "snacka" lite, skrattade ihjäl huset... Men de två andra var mardrömmar usch! Hatar när man precis vaknar och bara reser sig i sängen och hjärtat pumpar som faen... sen kan man inte somna på ett tag :/ men nu är jag vaken och vet ni vad som hände?! Skulle slänga över överkastet på sängen och VIPS där stod ett av våra nya glas (som är lövtunna), det bara small ner i golvet.. Så nu har jag torkat golvet och dammsuigit hahah nu på morgonkvisten!

Detta här vad var jag köpte på Starbucks plus två stora vanliga kaffekoppar med starbucksmärket på! Kopparna är till mamma och termosen (som jag köpte i röd) är till mig! Mycket nöjd med inköpet, speciellt när de sa att de var halva priset för då var det dubbel upp hem ;)

Ha en trevlig löördag ;)

Black Logo Tumbler by Starbucks® Coffee (16-oz.)Starbucks® Coffee Mug by Starbucks® Coffee (18-oz.)
Latte Tumbler by Starbucks® Coffee (16-oz.)

0 8 0 3 2 9

Dessa lär man inte få skoskav av (på hälen då ;)) Dock en aning dyra; SEK2,568.73 .. Men riktigt nice från Asos

Diesel Cross Over Glamorous Sandal

0 8 0 3 2 9

Kan inte sova, blir väl då att man tänker på livets bekymmer. Men däremot hittade jag denna söta outfit från Asos (såklart)

Emily & Fin Flower Print Full Skirt

0 8 0 3 2 8


Jag tycker den är så sött, har nämligen sett den på men vad tycker ni? Tyckerni att den ser mer ut som ett nattlinne?

0 8 0 3 2 8

Äntligen hemma, dagen började inte allt för bra.. Vaknade kl 08.26 dvs då går min buss men jag hann till den kvart i så jag blev inte alltförsenad! Lite tradig fredag för mig idag, alla ska iväg på något eller så är dem inte hemma.. Så det blir en lugn hemmakväll ikväll (hade nämligne lust att gå ut)

Nu ska jag se vad som finns på tv! Men jag tror jagkan behöva det, är lite trött och hängslig efter allt resande!!

Ha en hääärlig fredag! ;) Ciao

0 8 0 3 2 7

Så, nu är jag hemma från skolan.. Såhär, mkt kortfattat såg min resa ut till lill Teeer ;)

Onsdagen den 19 mars
Kommer dit på eftermiddagen, Steff ska precis rasta hunden.. Äter med hela familjen, får se de otroligt stora fyravåningshuset (som egentligen är ett litet i det område som hon bodde i). På kvälllen går vi till Groove.

Torsdagen den 20 mars
Åker till DownTown, shoppar en deel ;) Äter på Macys längst upp med skinande sool, varsin Margarita i handen och går därifrån med en cheescake i påsen.. Efter att vi har varit ute och gått med hunden så går vi ner till Groove igen sen var det nannetime.. By the way, Martina fyllde 20 år!!

Fredag den 21 mars
Upp tidigt på morgonen, äter frukost hemma.. Haffar limon utanför dörren, ahah skoja (intern skämt) tar en taxi, åker ner till ett ställe och därifån ska vi åka en GoCart bil som vi ska köra runder med i hela SF. Hahha problmeter var bara att den dog efter tio meter i en stor korsing mitt på trottoaren.. Folk började skratta och TA FOTO på oss.. Haha denna åkte vi i nästan 3 timmar med, var överallt borta vid GodenGate bron och vid Fishermans Wharf.. (LÄgger upp ett roltigt foto) :) Efter det åkte vi till DownTown igen, shoppa lite till.. På kvällen var det utgång, började med några Margaritas på  rummet, därefter till en fin restaurang i områder The Roses. Sen hem igen, ännu mer Margaritas haha taxi till downtown, där vi skulle träffa Steffs kompisar. Kom upp till en flott våning på MarketStreet, riiiktgt fin utsikt över heeela stan.. Därefter limo till klubben (kom först inte in men sen såå) Dansade lite, kom in på vip. Klubbägaren bjöd oss på en massa dricka, thats niiice :) Två efterfester var vi på sen, mysko, man får nämligen inte ha öppet efter två så vi kom till några skumma ställe där dem häll fingret för munnen och sa Ssscch, kommer in och sedan kom vi till ytterligare en vakt som tar oss förbi gardineran/draperiet och där var det en efterfest.. Sen kom vi hem! Full rulle, what a daaay! haha. By the way, mamma fyllde 43 år!! (Händelserik dag)

Lördag den 22 mars
MÖRA i kroppen, ahha. Gick ner till en jättestor park, solade (brände oss som attan) Mkt fräsch där, hrm om ni fattar ahhah..Dvs, hade mycket att titta på. Därefter tog vi bussen till Johanna i Nevato. Drama på bussen dit, satt nästan mitt i ett "neger"  gäng (om man får säga så) och mitt i där satt en vit man, full, som bötjade rappa och påstod trakassera dessa så han fick hoppa av och sen kommer polisen på och jaaa. När vi väl var framme skulel vi grilla men det bleb inget med det, fyra tjejer och en gasolgrill haha, vad kunde man tänka sig, neeej men det blev stekpannan istället efter det badade vi jacuzzi :) Seen åkte jag och Steff hem, såg en jätte äcklig man på bussen.. (ska bara skriva det så vi inte glömmer det Teeer) Han satt och sa typ "Iam going to rape you in the ass" och så hade han blod i huvudet :/

Söndag den 23 mars
Fortfarande lite möra haha, planerade att vi skulle gå över goldengate bron men det fick va! Stack till Groove och köpte en våffla och åt den nere vid stranden. Sen skulle vi sola lite till och därefter åkte vi till stan ännu en gång. Till vår förvåning var det stängt! EasterSunday nämligen, tror ni att vi tänkte på det? Haha nepp.. Hem igen och åt på ett annat ställe, nämligen Groove, (fanns två).. Köpte lite gotte och satte och titta på tv innan vi slocknade.

Måndagen den 24 mars
Nu skulle vi ju gå på goldengate bron, nopp båda bangade ur hahah och vi hade båda träningskläderna på oss. Så det blev mer tid för stan, hääärligt väder fortfarande. Gick där hela dagen, sen åkte vi hem, gick ut med hunden och åt på Micis (tror det hette så) en pizzarestaurang, mötttes av en kille/man där, hahah men vi hörde inte var han sa för han pratade så juuust, såå vi skrattade hela tiden när ham kom fram och frågade oss ngt, för vi hörde inte honom... så Steff bara " WAAAAAHT?" hahahaha Seen gick vi till Groove igen och tog en fika, sen chillade vi lite och slockanade.

Tisdagen den 25 mars
Nu skulle jag hem, hade bokat en supershuttle.. Åt frukost med barnen för dem hade kommit hem från semestern. Sen gick till till lekparken därfefter gick jag själv och köpte blommor till Alicia (mammam) för tack för att jag hade fått bo där.. Sen pakade jag sista och Steff och barnen kom hem och my supershuttle kom.. Steff var lite ledsen, men du är snart hemma igen!!


Tack för en underbar vecka Stiiiff!

0 8 0 3 2 7

Back home noow!

Skriver om allt när jag är hemma igen, för nu ska jag till le school! :)

Haaa en undis dag!

0 8 0 3 1 8

Förlåt att jag är så dålig, men jag har inte haft tid att skirva.. Har fullt upp med packningen, småsaker som ska göras, pirrpirr i magen! Hahaha.. Det ska bli såå kul, men jag är så nervös för Amsterdam.. Ser dem som en BIG BAUTA haha flygplats, där jag aldirg kommer att hotta.. Men snackade med Emmies pappa igår och han sa att jag inte hade något att oroa mig över (för min pappa försöker ju inte lugna ner mig, haha han bara skrämmer upp mig) Sen snackade jag med Steffs pappa och då blev jag ännu lugnare!

Nu ska jag handla lite småsaker, sen beger jag mig härifrån klockan 15.30.. Jag och en annan som heter Åsa ska bo på hotell på Kastrup sen går jag bara ner till flygplatsen klockan 4 imorgon bitti! Förresten VET NI VAD?! Jag får ha med mig TVÅ väskor och inte nog med det, de får väga 23 KG VAR, dvs 46 kg ska jag ha med mig.. Haha det är ju nästan att jag kan ta med mig en person till hahah! Om ni undrar så var Määtt först till kvarn ;)

Så mycket som ska handlas till andra, min bror ville ha någon pike, mamma fyller år när jag är där, pappa måste ju också få ngt (speciellt när dehar gett mig en del matpengar) sen skulle marcus skriva upp något, sen ska jag köpa läppglans till Määtt och Lill, fyra stycken.. Sen hoppas jag inte det var någon mer, haha!

Tjingeling alla (nästa gång jag skriver är jag antagligen där, om jag inte får långtråkigt idag haha)

0 8 0 3 1 6

Solat
Varit på 50-årsfest
Handlat
Varit hos farmor

Idag har det gått undan, nu sitter  jag här framför datorn och ser att jag har fått ett nytt husdjur, mina husdjur dem brukar komma och gå eller snarare komma och dö. Men inte denna gång, idag har jag nämligen en spindel.. Den måste vara fruktansvärt uttråkad, haha den har inte rört sig ur fläcken nu på två timmar.. Sist när jag hade husdjur var nog i somras, då hade jag till sist tre gräshoppare (haha säger man så?!) runt min dator. De stod helt stilla och en dag när jag tiottade på dem så hade dem DÖTT, hahahah! Vad skulle jag göra? Mata dem, de får leta reda på sin egen föda, ahah och förresten vad äter sånna?

Nuuu är det snart dax, pussilago!

0 8 0 3 1 5

Nu är det pirrigt, det måste jag erkänna! Jag ska åka till Europas största flygplats, i Amsterdam.. Men det ska väl gå bra, ysch.. Om man intr hittar ska man ju få hjälp! Nu har jag en del att fixa med, jag har skrivit en lista  om vad som ska göras ;)


Tjingeling

0 8 0 3 1 5

Så nu är tentan över, jag gick upp fem i morse fr att ta bussen sex.. När jag kom hem vid 15.00 sov jag till 18.00.. Förstod ingenting när mamma ropade på oss att maten var klar, det ända jag tänkte på var att "faen kan inte någon annan ta telefonen, måste jag ta den".. För det är så att telefonen ringer alltid på morgonen, varje vardag kvart över sju (ringklocka till min bror)...

Nu har jag hunnit med att äta och tittat på P.S I love you. Den var jättebra, men egentligen gillar jag inte att se sådana filmer för att, njaa lite för känsligt för mig, tycker inte om att se sentimentala filmer gillar hellre action/thriller men helst skräck.. Men nuförtiden är det inte så många som vill se dem med mig, hahah.. Efterfrågan på skräckisar har minskat ;)

Nu ska jag läsa Elle, som jag köpte innan idag..
Sov gott allihopa!


Dock är detta inte den nyaste

0 8 0 3 1 4

Shiet, kolla in det här... Världens längsta skateboardramp!

 

0 8 0 3 1 4

Den 14:e idag, den 14:e kommer antagligen alltid vara speciellt för mig. Iallfall nu har jag pluggat i sisådär 2 timmar (lite mer ;)) Men ska fortsätta till kl 12 -13 någongång för att sen ta en längre break, imorgon is tha shiet, lite Mimz-talk, haha! Hoppas ni får en bra fredag, äntligen helg! (Dock har jag nog inte längtat så lite till en helg som denna, iom tentan, men samtidigt längtar jag, iiih)

You loook great - Vilken reklam?

Tjingeling


0 8 0 3 1 3

Såg innan att jag hade skrivit in fel datum, men aja shit happens :)

Är så förbaskat trött, TENTOR tar liiivet av en.. Här pluggar man för att man ska få ett bra och kunskaprikt liv, men detta tar ut döden i förväg! Hehe, så illa är det kanske inte. Ibland blir man mkt mkt glad som t ex imorse när jag plugga och satt nergrävd i böckerna så lyser mobilen helt plötsligt.. Ooo så fick jag ett sms från en gammal kompis som just nu är backpacker i Australien:


"Saknar dig, vi måste vara när jag kommer hem.. "

Blir man inte glad då!? Seen så åker man ju snart, jag vet jag vet haha tjatigt. Meen det ska bli så skönt.. Kanske har sagt det innan, men när jag väl är i SanFran så ska jag och Steff hyra gula GoCart bilar och köra runder där, är det någon som har gjport det? LÅter skitkul! hahah.

Nehe, nu ska jag se om jag kan planera hur min morgondag ska se ut. Ha en underbar kväll och njut av den tiden ni får framför tv:n..

Tjingeling

0 8 0 3 1 2


Forever 21 - dit ska jag Steff, hahah!

0 8 0 3 1 3

Godmorgon på er alla!
Själv har jag varit uppe i tre timmar och pluggat i två.. Börjar bra, hopppas att det fortsätter så.. Har märkt att vi har väldigt konstiga ljud i vårt hus.. :/ Det är relativt nytt så jag fattar inte varför det är de, haha, mamma säger alltid att det är väggarna som låter så, dem växer.. Men nu precis så var jag på toa här uppe och borsta bissingarna och helt plötligt låter det precis som någon smäller ner toalocken där nere, och det är inte ett sånt i plast utan i keramik så jag blev lite nerviii, haha men det är säker bara jag.Ysch, Iysch!

19 - 13 = 6 dagar tills jag är där :)
15 - 13 = 2 dagar tills jag sista i tentasalen :/

Så kan man också se det, men nu ska jag goa (uttala det go, på engelska, sen lägg till ett a).. Så brukar jag säga när jag ska gåå!

Tjingeling

0 8 0 3 1 2

Må säga att jag är en Asoslover, men kollla denna! :)

Fiorelli Slouchy Snake Bag With Charm

0 8 0 3 1 2

Disaya Silk Lattice Jewel Front Satin Dress
Asos

0 8 0 3 1 2

Godmorgon på er!

Just nu är klockan 06.02 och jag ska snart sticka till bussen, tar nämligen ett tag att komma till skolan :/ Idag är det den 12:e vilket menas med två dagar kvar för plugg och om 7 dagar är jag hos Steff ;) Sååå kul, haha j*vla tjat :)

Ha en bra dag allihop!

0 8 0 3 1 1

Heej alla goa och glada! Nu har jag äntligen rast.. Jag och Marcolina har suttit i timmar, 3 ungefär, och gjort en modul... Nästa blir ikväll (6 av 8).. Tentan på lördag känns väl sådär, vem sätter liksom en tenta på en LÖRDAG?! ysch, vill bara bötrja planera resan till Steff nu, allt som ska inhandlas och hur mkt jag ska ha med mig och bla bla bla sånt som jag tycker är kul hahah!

Haa en undiis dag  ;)

0 8 0 3 1 1

Imorse vakna jag av att min BK som just nu befinner sig i Australien ringer, och klockan visades på 05.45 (tror jag, var rätt yr) Meeen det var mys att höra din röst, var ett tags sen.. Men hon kommer hem om en månad ungeför.. Och först ska jag träffa Stiff och henne har jag inte hört heller på månader :/ Buuut soon I will be there ;)

Nu ska jag plugga vidare, ciaobella ;)

Firetrap Button Dront Denim Bandeau Dress

Snygg sommarklänning från Asos

0 8 0 3 1 0

Wohoo, nu har jag precis fått litte dollar av mina päron ;) Woohoo, nu känns det verkligen som jag ska åka.. Nää nu ska jag plugga lite, ville bara berättaa att jag är överlyckliiiiiiiig!!!

Ska bli skit kul! Haaa en bra kväll och vet ni VAD?! Glöm inte kungamordet ;)

Puusss/ Boohlinius

0 8 0 3 1 0


Fräsch jacka från LaRedoute

0 8 0 3 1 0

Guuuuuud vad det börjar närma sig ;) Snaaart Steeeff, 9 dagar kvaar, wohooo!! Då ska jag till SF, ni som icke vet.. Och sist jag och Stephanie skulle mötas på det här sättet så var jag i London, ooo VI HITTADE INTE VARANDRA! hahaha, tog så långt tid... Memories. Och  denna gången kommer jag till Steff, (fast en aning längre) Ooooh vad jag längtar, dessutom är tentan över ;)

Nu ska jag återgå till tentaplugget. Hålle rpå att bli sjuk, icke kul.. Men jag SKA vara frisk till nästa tisdag ;)

Puuuss gullisar!

0 8 0 3 0 9

5 Things to Love About High Heels

1) High Heels Make You Taller

2) High Heels Don´t Make You Look Fat

3) High Heels Can Make an Outfit

4) High Heels Make You Feel (and Look!) Sexy

5) High Heels Don´t Have to Cost a Fortune


By Desiree Stimpert - About.com


0 8 0 3 0 9

Jag har hittat denna jättesöta klänning på Forever 21, problemet är bara att den är bara med på en bild såhär, men man kan inte beställa den?! Någon som vet ngt, haha?


Forever 21

0 8 0 3 0 9

Godmorgon på er!

Eller godmorgon och godmorgon, det känns bara så! Haha, suggigt väder (skönt = pluggar bättre).. Igår gick min planering lite utför.. Så nu ska jag ta igen det.. Jag såg Saw IV igår ;) Bra film, det är egentligen sjukt att  man ens tittar på det, men jag är uppväxt med thriller, skräck, rysare.. Det är inte många komedier som går hem här hahah!

Nu ska jag plugga vidare, njuut av den suggiga söndagen..
Puss på er/Boohlinius!


0 8 0 3 0 8

Det var faktiskt så att jag skrev två gånger på bloggen igår, dock "cpade" datorn sig, like always...Så det visades aldirg, iallafall..

Nu är klockan halv 10 snart, precis då ska jag sätta igång och plugga.. Såhär ser min lyckliga, händelserika (ahah) lördag ut!

Thats my saturday (live)
09.30 - 11.30 (12.00) Plugg (Kap 1-4)
12.00 -14.00 Träning och lunch
14.00 - 16.00 (17.00) Modul 2-4
Freetime ;)
19.00 - ? Modul 4

Tack för alla fina kommentarer! Hoppas ni får en underbar dag, och inte stannar inne som jag :/

Ha de bra mina killingar ,)

Här bjuder jag på en skön musikvidoe - Leona Lewis "Better in time"



0 8 0 3 0 5

Resultate av Solens lilla påhitt blev så här: Joo Hannah besöker sängen, hade tänkt sova i 30 minuter men vaknar 2 timmar senare!!!! Hahah, jag vet inte vad som hände men blev så hiimla trött, sååå nästa gång tar jag nog några koppar kaffe och lite coca cola till det! Haha, ska upp extra tidigt imorgon och plugga istället för nu ska jag nog lägga mig :P

Sov gott babes ;)

0 8 0 3 0 5

Så nu är jag äntligen hemma från skolan, tåget var försenat 30 minuter.. Det är lite segt och jag var tom nervös om jag skulle komma på det tåget, för det var proppfullt :/

Nu är jag iallafall hemma, och jag körde iväg på direkten, ahha Solen hade tipsat om att godis och plugg går väldigt bra ihop. Så nu har jag köpt en gottepåse! Så nu ska vi se om det lilla trixet kan sätta igång motivationen. Hoppas ni alla har haft en bra dag ;)

Nu ska jag kila!


Manolo

0 8 0 3 0 6

6:e mars, tiden den går.. Martina fyller år den 20 mars, 20 år.. Mor fyller år den 21 mars.. Tentan är den 14 mars, inlämningsdatumet är den 15 mars, jag åker till SanFrancisco den 19 mars (Sover i Köpenhamn den 18 mars) och kommer hem den 25 mars.. Fest den 28 mars. Schemat kommer att rulla på..

Nu har jag pluggat i 30  min, har redan tröttnat men får ända gjort en del... Snart har jag läst igenom hela sammanfattningen, i helgen ska jag gå igenom det jag inte förstod. Modulerna håller jag på med, jag ska börja på fyran idag, sen har jag bara fyra kvar. Det känns som jag börjar få ett grepp om det här, skönt, men jag har aldrig känt  mig latare. Det är väl bara för att det händer så mycket saker nu, skitsaker, sover dåligt gör jag också (har haft mardrömmar konstant i 2-3 veckor), vaknar upp mitt i natten :/ Känns som jag bara längtar tills denna period är över, men jag vet inte hur lång tid den kommer att ta..

Fundera på att åka till Spanien i sommar,  vad sägs om det Emmie? Saknar det faktiskt jätte mycket.. När jag var liten var jag där jämnt, har nog besökt det landet en 15 gånger.. Skulle vilja åka till Fuengirola.. Ska titta lite på resor nu!

Det känns verkligen att alla är borta, Stephanie är i SanFran, Matilda och Linda är i St: Anton, Martina och Filippa är i Australien, Mimmi du är nära men ändå så långt borta :/ Emmie du är iallafall hemma...

 
Någon som vet vad detta är för BH (ar)?

0 8 0 3 0 5



Vad en person kan göra så mtk illa, så mkt frustration.. Hur kan man förändras så mycket på så kort tid?! Det är så man blir rädd, och det är inte bara jag!


0 8 0 3 0 5

Nu har man hunnit med mycket och klockan är prick 12.00 nu ;) Promenix, duschat, pluggat handlat och lagat mat ;) Hahah, lagat och lagat kan man kanske inte kalla det! Nu ska jag strax till skolan, och solen skiner som aldrig förr, härligt. Blev t o m lite nostalgisk igår och börja tänka tillbaka när det snöade! För det vet nu va ;) Haha, Snö är så himla mysigt, älskar det!

Ha en underbar daaag!

0 8 0 3 0 5


0 8 0 3 0 4

Taffeta Gathered Mini Skirt
Asos

0 8 0 3 0 4


ASOS PETITE Drop Waisted Epaulette Detail Jacket ASOS PETITE Drop Waisted Epaulette Detail Jacket
Från Asos - tydligen samma jacka som Geri (t h)

Imorgon är det ett års sedan jag tog mitt körkort! Jäklar vad tiden går, det är inte klokt, ahhaha och än har jag inte tankat mer än 5 gånger, men så mkt kör jag inte :P 15 dagar kvar ;)

Ciao!

0 8 0 3 04

 
Är det ens lönt att inhandla en bikini om man eventuellt kommer att spendera 3 dagar på stranden?

Ny dag och solen skiner.. Jag ska snart bege mig till skolan, har hunnit plugga 1,5 timme nu på förmiddag så det känns superbra! Förresten är det någon som vet när Sex and the City - filmen kommer ut? Jag har nämligen härt två datum. Ciao!

0 8 0 3 0 3



Manolo Blahnik - designar sin sko här ;)






0 8 0 3 0 3



Woho, idag har jag klarat det! Yeeah, jag höll planeringen!

0 8 0 3 0 3



OOoo nu är det bara några dagar kvaar! Den 19:e åker jag, känns som jag tradar ut det! hahah men först är tentjävern. Ska sätta mig och plugga nu i 2 timmar, så jag känner mig lite nöjd ;) Skippa träningen idag också, icke bra!

Lite bilder från Hampus och Helenas 20-årsfest (eller 40-årsfest) kommer snart upp! Så fort jag får kameran, LATMIMZ!

Ciao

0 8 0 3 0 2



Det funkar inte längre, snart kommer det att ta så hårt och då....
Säg nej


0 8 0 3 0 2



Det funkar inte längre, snart kommer det att ta så hårt och då....
Säg nej


0 8 0 3 0 1

Nu har man blivit utskickad från sitt rum, jaa sitt eget rum.. Lill Mimz ligger nämligen och sover och det är inte allt för oftahon vakander upp som en solstråle, hahah mer som ett åskmoln om man skulle säga eller göra fel saker precis när hon harvaknat, men jag älskar dig ända gumman ;)

Igår var Mina också här, snackade lite skit.. Det är ju Minas specialitet, haha.. Alltid lika kul att höra lite skvaller! Ikväll blir det fest och det ser man framemot, ska bli riktigt kuul!

Nu ska jag se om jag kan plugga lite, ciao!

RSS 2.0