Förskräckt

... det kan man säga att jag blev, har nämligen en del kort på kameran som jag inte har lagt över till datorn än och när jag väl tänkt lägga över alla kort så ser jag att bara hälften är meed, shiet shiet shiet är det enda ord som snurrar runder i mitt huvud. Klyftig som jag är, hrm, så     trycker jag tillbaka och ser om de kommer fram kanske denna gång Ooo vips så kom alla fram, hahahah.

Här kommer lite foto från fredagen, sexpartyt hos Sophia! Enjoy ;)

Innan

     

Efter

   

Sandra hade väldigt kul som ni ser och jag tror Matilda inhandlade det hon har i handen på bilden, hahaha.. "Giirls just wanna have fuun"


Abso´fuckin´lutely


Here is the sugarpie ;)

Weeell, the trip is booooked! =) Sååå Stiff I´m on my way, woho!! Ska haa så fuckingabsolutelyFUN! Mellanlandar i Holland, men det ska väl inte bli så farligt (haha för yre Hannah kan det bli det, har 4 timmar på mig ;)) Nopp, men det ska gå bra, iom att jag åker själv tror jag att jag kan sysselsätta mig, eller inte! haha.

Men samtidigt ska mer in i kalenderåret 08 ;) Resa med Emmie till Grekland eller Turkiet?! Martina vill to NYC och mina små älsklingar vill till Paris (fast det var jag som bestämde det).. Och så här ser verkligheten ut, ahah..

Mars till SanFrancisco (till Steff)

Juni till Grekland/Turkiet med Emmie, Martina?
Juli till "Stugan" med giirlsen
Augusti till Paris/Rom

Förstår ni nu varför jag längtar till sommaren? Haha!

Nu ska jag pluggaa! Ciao!


Schooltime ;)

Så idag har jag såklart försovit mig, gör alltid det när jag sätter mina egna tider haha. dvs. inget att passa direkt! Iallafall inte på förmiddagen. Men lite har jag hunnit med, pluggat nästan 2 h, microeconomics ;) Det är faktiskt lite intressant, bara lite segt nu i början när boken är på¨engelska!! Meen det lööser sig, eller hur Pyssling (Lloret 07)..


Neeej hej och iväg! ska kila till bussen! Puss babes ;)
Fortfarande halsont :/



Sjuk + sista avsnittet + THE BIG TRIP SF ;)

Oo jag är sjuk, har jätteont i halsen :/ Men måste till skolan... Ska hämta böcker. Tittar nu på det sista avsnittet av SATC, illa ;/

DOCK har jag en GOD och glad och stor nyhet, I´m going too SanFransisco ;) Wohooo! 19 - 25 mars ;) Loning!!!

Puss hej lingonsvej



Sååå fin klänning!


ÖG's - sittning, nattklubb

     

I lördags (jag vet om att det är x antal dagar sen) fick jag erbjudandet av matilda (i Lund) att jobba på Östgötas nation. Det började med att förbereda allt, ställa allt till rätta samtidigt som vi fick dricka och godis (mycket uppskattat), precis innan alla gäster skulle komma fick vi mat.. När gästerna kom fick de sin mat och vi fick också smaka, och jag kan lova man var mätt hela dagen efter hahah.. Det var riktigt roligt, när gästerna hade ätit började nattklubben..

Första timmen fick jag stå i baren, som bartender (kanske inte riktigt mitt yrke, jag står nog hellre på andra sidan hahaha) killar som skulle ha sin öl fick ge mig en lektion om hur man skulle göra så att det inte skumma allt för mkt, hahah dem bara: "första gången du står här eller" ahha pinsamt.. Andra timmen var det diskochplock, och det var lite bättre för då fick man gå ut på dansgolvet, och göra lite som man ville bara det var rent och snyggt =) Och den sista timmen fick jag stå i entrén, där man även fick se ett litet bråk mellan vakterna och en rätt onykter gäst! Sen vad jag tvungen att bege mig hem, sista tåget :/

Tack för att du fixa detta Matilda, mkt uppskattat! ;)

Dinner@Sophia's

Lördagskvällen började med middag och mys hemma hos Sophia.. Det var jag, Matilda, Malin, Björck, Ikonen, Lill och självklart värdinnan Sophii  ;) Efter maten började kvällens roligehter, sexparty.. Vilket var min första gång.. Det var mycket speciellt och tjejen som presenterade allt var en klass för sig.. Haha, jag och Matilda begav oss hem sen för att Matilda skulle jobba och jag hade en stor sak på g¨ng dagen efter..

Under dagen hade jag Matilda fikat på Waynes, väntade ett bra tag på Linda, men om man känner henne rätt tar det alltid låång tid för henne att komma. Så jag och Määätt tog bussen hem och jag hann med en snabb runda inom friskis också, ;)

Tack för en mysig dag/kväll, det uppskattas alltid ;)
Lite bilder kommer sen

Förhörning

image32     image33

Pappa vanlig på det första, men det andra är när vi brukar fula oss och jag lyckades ta ett kort, ahaha

Nuuu är jag helt slut.. Har suttit med pappa nu i nästan 2,5 timme och förhört honom på sitt pluggande.. Han har teorin imorgon för privatflygcertifikat! SKa bliii riktigt cooolt när man väl får komma upp  i luften och det är han som kör eller säger man flyger?! Haha..

Nu blir det ett avsnitt SATC!
Sov gott!

23 januari 08

Idag är det bara en dag tills martina lilla åker, hon ska vara iväg i 10 veckor med Filippa.. Oo jag vill så gärna också med. Men vet ni vad jag ska?! Jag ska gå i skola, hahah låter ironiskt.. Men jag ska dessutom till Steff! ;) Goottit!

Sov hos Martina idag, fick lite nattabesök, känns som förr i tiden, Dalvik kom förbi några timmar. Sen har jag dessutom rensat Martinas garde igår, hahah.. Hon kommer ju inte använda mkt av sina kläder.. Får väl ge henne ngt för att jag har fått använda, en liten surprise kanske ;) 

Nu ska jag till skolan! Ciao!


NEK-start idag ;) Nationalekonomi



Idag började nationaleknomin, och till min fulla förvåning var det faktiskt lite intressant.. Men vi får se, bara en liten introduktion idag. Har alltid fått negativa vibbar av NEK, men det började bra iallafall!

Fick se Matildas och Mickes lägenhet... Riktigt mysig var den ;) VIll ha en preciis likadan! haha. Fräscht och lagom stort för er (kanske lite stort till bara mig).

Oo jag bara längtar till våren/sommaren, speciellt när man ska ner och ta en fika eller bara ut och gåå! Bilden

Nej, nu ska jag ner och se om jag får i mig något! Har tappat aptiten lite på sistone :/
Ha det nice! Ciao! ;)


Msn: MatildaochHannah-konversation

Matilda:  "På aftonbladet sägs det att nattamackan gör en tjock"

Hannah: "Jaa, joo... "

Matilda: "Va faen gör inte nattaKEBABEN då!?"

Hannah: "Hahahahha"

Du är föör go du! Hahhah

The time will tell

Frågan är när chocken kommer, just nu känns det som ett knivhugg i magen, som aldrig slutar kännas.. Händerna darrar så jag knappt kan skriva.. Eller är det detta som är chocken? Jag hoppas att det lägger sig, det är bara så synd.. faktiskt, jag är helt ärlig.. Det kändes toppen och det gick rätt ner till botten.. Men det är inte de som är det jobbiga, det jobbiga kommer snart.. Den period, ja ni som varit med om detta vet vad det innebär. Jag har redan varit där en gång, nu ytterligare en gång till.. Såret på fingret börjar gå bort, skönt.. Det börjar läka..

Tack Mimmi för allt, du är verkligen en vän. En vän som alltid kommer att finnas i mitt hjärta, fastän att du kan bli riktigt sur på mitt beteende ibland.

"Det finns så många idioiter i vår värld som stjäl, rånar, misshandlar, våldtar, mördar etc. och kan göra oss så mycket ont, och förhoppningsvis kommer dem bakom galler och får vad dem förtjänar. Men vad finns det för dem som håller på såhär? Ingenting, ingenting! Och det gör så in i helvetet så ont och det finns ingenting ..." Av Anders Johnsson

Mento + BaraVara

image29



 

Yees, det blev lite som jag ville ;) Först Mento, riktigt mysigt plus god mat och gott att dricka ;) Seen en cosmo på BaraVara, kvällen är i princip fulländad! Det som är så hiimla skönt, det är att jag glömmer.

De som vet dem vet, de som inte vet de lär inte få reda!
Tolka som ni vill! Nu ska jag iallafall se ännu ett avsnitt på SATC ;) Seen nanna, imorgon kommer det bli surprise för vissa, yeah ;)

Ha de niiice!

...


image28

... Vet inte vad jag förtjänar egentligen? Tur att jag har mina kompisar.. Sitter nu hos Martina men hon ska sova lite. Ikväll ska vi till Mento, först var det planerat att gå till BaraVara men såå bidde dock ej ;) Meen det ska bli trevligt, synd bara att Björki och Malin inte kunde komma :/ Meen vi kommer träffas snart igeen! ;)

Haa en trevlig löördag, I will ;)

Tenta + SATC?



Tentan; vad kan man säga, joo : 5 fucking timmar, pluggat sadan (åker på det som vanligt) --> det går dåligt! Usch, usch! Sååå vidare till Hannahs lite roligare liv.. Joo det var tänkt att jag skulle följa med ut idag, have a good time with friends and my new shoes, så blev inte fallet..  Känner fortfarande för det, men har haft ont i magen nu i 2 dagar och den är helt uppspräng. Pappa sa att jag skulle köpa en tröja där det står BEBIS på magen.. Oh no! HAha. Neej, men kanske kan styra upp en middag imorgon med flickorna från SP3B, iallafall några.. Hade tänkt mig BaraVara, det hade varit mysigt!

Men ikväll, om jag inte hittar på något speciel ska jag antagligen se Sex and the City med min lilla bror... (Anledningen till att han är hemma idag är för att mamma tog honom på bar gärning  när han stod och tjuvrökte och gjorde ringar, hahah synd om dig! )

Men ha en trevlig fredag!

Shoeídoí nr 2

image27

Inhandlat ett par nya, JAG tycker dem är söta.. Sen VET jag nämligen dem som inte alls gillar dem HRM!.. Hur kan man inte tycka om dessa!! Ooo döör! Hahha


Fredag den 18 januari


A picture tells more than...

Imorgon är det sista dagen på min första termin i Lund, självklart avslutas den med en tenta... Och det är inte vilken tenta som helst, hrm, nää det är nämligen extern redovisning - bokföring med andra ord... Inget speciellt egentligen, det är bara så att jag måste få en 8:a på den, så jag får A i kursen! ;) Det hade varit underbart, däremot tror jag inte att Nationalekonomin kommer att bli lika rolig :/ Men vi får väl se ;) Snart får jag mitt schema och så foort jag får det ska jag boka in min lilla trip till min babe i SF ;) Hoppas allt löser sig nu!

Neehep, nu ska jag plugga vidare! Några timmar till ska allt gå!


14 januari - a special day for me + pancakes ;)

14 januari är nog ett datum som jagaldrig kommer att glömma! Det ploppar upp mycket minne både glada och väldigt sorgliga. Iallafall, när jag kom hem från skolan så följde jag med Marcus hem.. Han skulle nämligen göra pancakes ;) Oo jag kan lova det blev mååånga pancakes i magen.. Efter det kände man sig lagom trött och ville bara sova bort den fulla magen hahaha! Vi pluggade till halv tolv sen begav jag mig hem för att sleepa lite.. Det blir mycket plugg när man har tenta på fredag! ;)

Ha de niiice! Ciao

image26

En fartfull kväll med den slafsande filätaren

Jaa ni tycker säkert, vilken j*vla rubrik. ahaha Men det är verkligen så när man följer med den obegränsade lilla söta oskyldiga flickan från lerberget.. Hahah. HOn vet precis vad jag menar med rubriken... Kvällen började rätt så tidigt med middag hemma hos mig sen vidare till Martina där de blev smink och drink ;) Ingen ville DOCK ej köra oss in så vi fick ta bussen (känns som det räcker med bussar/tåg för min del)..

Kom in, först Dahlbergs (där inne träffade jag Sebbe, Hersan och Fjällis, känns som jag inte har sett dem på år och dag.. Kul att se er. Sedan kom Sophii, Linda och Matilda), utposten sen blev det Tivoli... Springades till bussen när vi skulle hem, ser vi vår älskade Rickard, vi fick skjuuuts hem, oo vad skönt.. MEn mindre skönt att ha martina i knät och skulle vända och vria sighela tiden och prata med allla i bilen, det var nämligen inte bara vi utan fem till.. Den slafsande filätaren kommer fram i Martina när vi väl är hemma.. Shiet, har aldrig sett på makan.. hahah Har fotobevis, men tror inte att hon bli förtjust om jag lägger upp dem!! (har även film hahaha)


Här kommer några bilder ialf, ha en trevlig söndag ;)

image22

   

En gammal film ;)

Precis innan jag skulle iväg till jobb så såg jag att jag hade en gammal rulle ;) Så jag tog med den och framkalla, hittade fyra kort, ett på mig, ett på malin, ett på linda och ett på malin och linda tillsammans.. Synd att det inte var fler, men kul att se iallafall.. Här kommer dem! (inte världens bästa kvalité)

Ciao ;)

image21


   


Sjuk:/



Usch, nu har min superduper förskylning kommit, överdriver en aning för min smak har ännu inte försvunnit (tack
gode gud för det) HAhaa. Skulle egentligen till skolan idag och tur att det bara är föreläsning, kände igår kväll när jag låg och titta på SATC att jag knapppt kunde själva, usch men nu är det i alla fall borta. Men vet ni vad?! HAhaa (låter så fult när man skriver det) om man är stopp i näsan (som jag var för 10 minuter sen nu) så ska man ta tigerbalsam under näsan precis, inte på munnen utan nästan in i näsan, så blir allt mycket bättre. och det som är bra är att man kan inte
ritkigt få bort all tigerbalsam med papper sen när det börjar bli riktigt kallt och då blir näsan mycket mycket bättre...

Så testa min lilla finess ;) Nu ska jag antagligen se ett avsnitt till! Ciao ;)

VictoriaSecret Show 07

Klicka för att stänga bilden



Antar att det var fler än jag som såg den och kan tänka mig att majoriteten är tjejer (egentligen) Haha. Men måste bara säga att alla modeller, ni är heta, snygga allt vad det kan vara.. DOCK inte showen, inget drag (det ska man få även om man inte är där, dvs man ska känna detta drag även när man tittar på tv, Lill, Lisette, Hanna vet precis vad jag menar ;)) Det var inga speciella låtar som drog igång, han som sjöng (kan inte komma på hans namn just nu) men han har redan varit med en gång.. Okeej, det var supergulligt när de sjöng tillsammans det lyckliga paret... Men hallå?! Är detta inte en show med fart, spex och ett j*vla hålligång!

Måste säga att jag blev besviken på själva showen,, hoppas den blir bättre nästa år!

Nu ska jag se lite på SATC! Ha de niiice!

Shoeídoí


image17

Köpt nya skoor, så skönt för dem förra kan man väl påstå att martina sabba, då hon tvunget skulle han ner mig på marken på juldagen, så då fick dem gamla klassikerna se sin sista kväll! Byebye med det gamla och Hey hey med det nya ;)

Its snowing my dears!!!



Oo jag älskar snön! Synd att den inte kunde komma lite tidigare så den var här på julafton och under min födelsedag :/

But I just loooooove it and you, my friends knooow it, at least you do know ;)

Julshow!


Såå nu har jag äntligen sett julshowen, och den var faktiskt riktigt rolig att se. Två kompisar till mig var med och det var riktigt roligt att se dem.. Ni är alltid lika duktiga, Guwii och Andy ;) Och alla småflickor som är med, dem är så söta och det tycker dem också ooo ni skulle se det! Riktigt roligt!

Ciao pao!

image14
Mycket rök och långt ifrån
 

My new haricut

Här kommer lite bilder, och tänk nu så långt hår jag hade innan.. Ungefär ner till halva ryggen!

image13

   
           1                            2                                3

Vad tycks? Nu är jag i allafall lite mer nöjd! Har väl vant mig, I guess!

Bokslutspolitik

image9


Woho, ää nu pallar jag inte längre, segt är det! Morgon och eftermiddag och ibland dessutom kväll! Men ska snart se om där finns biljetter kvaar till showen ikväll, jag hoppas verkligen att jag får två och att Emmie vill henka på, fastän hennes boyis kommer hem från Spanien idag ;) Fååår nog allt med dig, haha!

Ciao!

Emmies popcorn machine ;)


Igår var jag hos Emmie och poppade lite i hennes nya popcorn maskin, hm.. mums riktigt goda! Alla borde ha en sån, haha eller kanske inte alla (inte jag) då står jag bara framför den hela tiden, det kan jag loova! Sen blev det såklart film på det, men det var riktigt myyyss, dock så jiivla kallt i deras bigedige hus! HAhaha,

Under dagen hade jag pluggat i 6 timmar! Nöjd känner jag mig, haha men universitet kräver eller kanske inte kräver men räknar med att man ska älgga ner 40 timmar i veckan!! Glöm det, Jag är sp himla nöjd bara jag lägger ner 4-6 timmar (på gymnasiet var det väl ingefär 30-1h), som man kan förändras! Nää nu ska jag fortrsätta med bokföringen som jag har hållt åp med sen 8.45, så mycket sovmorgon fick jag!

Förresten, någon som vill se gymnastikshowen med mig? Missat den nu i flera år, men jag ska banne mig se om där finns biljetter!

Friiiday today! TGIF

image7
Sattte oss snabbt för en luring innan vi begav oss till festen

Söte lille Emmie, hon ville dock inte att det skulle komma upp, men det får bli en liten bild, vi kallar henne för teknikEmmie som åker runder i WitheyShiney aka Skruttan! hahaha

Kortkort!

Hej allihopa! Ringde till min frissa idag, och som tur var behövde jag inte vänta 2 måndader för att klippa mig, utan bara en kvart! Påmed kläderna och hej och iväg! Så tänkte jag såhär, nu jävlar nu ska jag ha det som jag vill ha! Kommer hem, NÄÄÄÄ, inte som jag vill ha det, allldeles för kortr:/ Ooh, och vet ni vad jag gör, ahhaha plattar det hela tiden.. Haha, tyvärr så har jag inte kameran här, för den har martina, men ni ska se sen HUR kort det är :/
Aja, nu ska jag fortsätta plugga..

Ha de nice! Ciao
!

Gott nytt 2008!

Gott nytt år allihopa! Jag hoppas ni får ett underbart 2008, det började otroligt bra för min del.. Ligger i sängen i väntan på att Martina ska maka på sig och äta lite frukost med mig.. Men hon kommer väl sova några/någon timme till! Kan berätta hur min kväll såg ut iallafall (på ett ungefär:P)..

Jag och Matilda träffades hemma hos Martina, där gjorde vi vid oss i några timmar drack lite och hade det lite smått mysigt! Sedan körde Hasse oss till Parapeten, en fest på 100 pers med middag och en massa tal, riktigt trevligt! Vid tolvslaget (kom Marcus påträngaden, pinsamt för min del) stod vi ute på piren och kunde se in till Helsingborg och över Danmark och alla dess raketer! Riktigt fint var det! Därefter begav vi oss till Steakhouse där Martina bjöd laget runt på shottar och drinkisar (laget=jag och matilda hah)

Därefter gick vi till Tivoli, Martinas gamla ragg fixade in oss, men påvägen dit, dvs mellan Steakhouse och Tivoli (typ 300 meter) blev Martina av med sin kamera och vi har ännu inte hittat den.. Vi kom iallafall in på Tivoli, träffade en massa kompisar, riktigt roligt att se alla.. Speciellt dig också mimmi, för dig får man knappt se! Den sista timmen var mindre lyckat, fick se saker jag verkligen inte ville se, vidrigt! Tycker bara synd om vissa ibland, och hur lågt man kan sjunka på så kort tid och vart finns kompisarna? Ajaa, slutade med att matilda hoppade på en buss och jag på en och på efterkälken kommer martina, ahahah. Martina sov hos mig sen som ni nog har observerat i början :P

Ha ett gott nytt år! För det ska jag ha, CIAO!

RSS 2.0