A perfect sunday afternoon...

A perfect sunday afternoon... (if it would have been raining), but its quite a sunny day.. I have been looking at Sex and the city (I have the box here, so I began with the first seasion) with my two best friends Ben & Jerry´s. I am trying too rest my leg, but now I am just feeling restless (and the leg is fine) so I think I will go the gym.. I just cant sit anymore - and doing noooothing..

See you, xoxo





Going through some old pictures and I found this one, a
really old pic of me (to the left) and Linda is the 3rd :) Hahahah

Michael Jackson and winterjackets



I have been listen too Michael Jackson all afternoon
, mostly "Man in the mirror", "Earth song" and "Will you be there". The reason why I am still in my room or actually in my bed is because my leg is hurting really much, if it hasn´t been better til monday I will go the doctor.. It feels like growing pains, but it cant be because I am not 10 and not suppose to grow anymre.

I´m also deciding if I am going to buy another winterjacket, a really warm one - feels that I need one. I am thinking of one from Fjällräven or Woolrich.. But now when I was looking at the magazines that I got yesterday I saw a really nice jacket from Didriksons..

XOXO Hannah



 

 

Couldn´t find any good pic of Fjällräven..


Tons of candy

Hi everybody, I have promies my friend Alessandro to write in english so he can understand, he is from Italy and is also a erasmus student in Newcastle.

DO YOU KNOW WHAT?!?! I just got tons of candy and three magazines from Mum (dad, andmy brother too I guess). I am so happy and delighted when the delivery firm came, it was actually my roomie David who received it haha. Now I have beeen eating so much candy that I hardly can walk to the gym.. But I am a little bit sscared of myself if I am going to eat everything until the end of the week.. But I cant, eh noo I wont hahaha!

Thanks Mum, thinking of you :)
XOXO Hannah


T 2.

Sitter i en skön fåtölj och tittar ut på allt folk som halvspringer i regnet och snackade precis lite med Maggis, hon ska kolla upp sitt schema nu så att hon kanske kan komma YEAH! Hoppas, hoppas hoppas!! Jag hoppas verkligen också att mina päron kommer och lille Hampus också förståås (fortfarande liten för mig fastän han är ett huvud längre :)) Sen om det passar fröken Mimmis fulla schema så kanske hon också kommer på en liten visit! Då har jag mycket att se framemot :)

XOXO Hannah



Riktigt gammal bild på mig och Mimmi :)

Thursday.

Skön dag idag, har en lektion idag men har ändå varit uppe sen åtta (dock märktes det att jag var uppe halva natten för jag var riktigt trött när jag skulle upp, ni vet så där när man har ont i hela kroppen efter ett hårt träningspass, och vädret ser lite halvruggigt ut och man har precis höjt varmen i rummet så man ligger bara och gosar under täcket och man vill verkligen inte ta sig upp! Haha, men jag gick upp, gick en liten promenix (rätt bra med dem där promenixarna för då vet jag ungefär var allt är.) Heaton som jag bor i ligger inte i city utan lite utanför, ungefär 30 min om man går.

Idag hade jag tänkt gå på min lektion, sen käka något och sätta mig på starbucks och plugga/surfa/softa lite där. Rätt så skönt faktiskt men hade tänkt testa ett annat starbucks idag, woow hahah! sen ikväll är det träning som gäller och jag och Kristoffer hade nog tänkt se en rysare ikväll, fint!

Ha det så bra
XOXO Hannah





Melissa Horn - New York

http://www.youtube.com/watch?v=4C3SR7ogW48&feature=fvst

En skön låt!

Varför kan jag inte lägga in klipp?

Varför kan jag inte lägga in klipp? Försöker att lägga in en bra länk, men länkfiguren går inte att trycka på.. Öh jobbigt.. Finns antagligen en annan mer komplicerad väg in :/

En timme för tidigt...

Ja jag upp en timme för tidigt, fanken då kunde jag ha gått på en promenad.. Det konstiga är att jag kan inte ändra min väckaklocka, för hon är en timme tidigare här.. Så jag luras lätt av väckaklockan men jag har alltid mobilen där också för att dubbelchecka. Då kan man ju passa på att läsa den otroligt roliga artikeln som jag skulle läsa igårkväll..

xoxo Hannah

http://www.youtube.com/watch?v=J7-ImzMvEao

Vill ockkså...

Vill också flytta hemifrån, nu har Linda fått sin lägenhet och Martina får sin på söndag och när jag prata med lilli innan idag så hade hon redan fixat hela lägenheten, det enda som saknades var bredbandet och martina letar soffor just nu. Är rädd för att jag kommer bo hemma ett bra tag till när jag väl ommer hem men jag ska verkligen försöka hitta något i Lund, verkligen!

xoxo Hannah

Bra och produktiv dag :)

hej hopp allihop! Idag har det var en bra och produktiv dag (eller inte till fullo, missa den första lektionen med flit). Var ute och gick en liten promenad imorse, fast långt ifrån min, Johnnys och Maggis powerwalkar i somras. Vi hade ett j*vla tempo, man kunde knappt snacka med varandra och det var tidigt, tiiidigt på morgonen PLUS att det var en mil dvs 1h 20 min ungefär.. Efter varje gång så somna jag typ en timme så trött jag blev haha (och jag var nog inte själv). Nej sen efter min promenix så gick jag till skolan 12-16, skrev ut lite viktiga saker and soo. Sen fick jag på huet varför jag hade gått så mycket och ätit nyttigt, grr uppmuntra mig istället! Vetifan vad jag ska göra nu men måste läsa det jag har skrivit ut för vi ska nog diskutera om det imorgon..

xoxo Hannah





Schooltime

Just nu sitter jag i skolan och har precis gjort en liten laxa som vi har till imorgon, roligt att fa laxor det far man aldrig hemma haha speciellt inte sanna har, exempelvis sa skulle vi leta upp betygskriterna till en modul och hur man ska leta fakta pa ett bra satt.. Tog mest denna kursen for att den ar ratt sa latt plus (eller den AR latt) och sa har man assignments every week so not a big essay on 2500 words at the end of this semester.. for jag kommer ha 6 uppsatser till december namligen sa nu far jag en mindre! :)

Hannah


Snackis

Pratar med Malin, skönt att höta hennes ljuva stämma (eller mammas), aldrig fel det duu! :) Försökte ringa till Lilli idag också men hon håller väl på att flytta till sin egna lilla lägenhet i Göteborg, och jag kommer missa inflyttningsfesten.. Segt vill så gärna vara med!  Märks det att jag har haft lite långtradigt? :) Nu ska jag iväg och handla lite mat för kvällen! see you //Hannah




El?

Godmorgon, ska snart iväg på lektion.. Men måste berätta igår när Nina hade gått och jag var själv kvar fick jag riktig huvudvärk så jag gick och la mig. Jag kunde inte se något på högra ögat, bara en massa prickar, inte alls trevligt och när jag vaknar typ vid halv 11 så är rummet helt mörkt inte konstigt men ska tända min lampa och elen funkar inte.. UH, inte kul alls smsar Johannes som också bor här och han är i huset efter 20 min och kan inte göra något åt det (här finns inget proppskåp funkar tydligen på ett helt annat sätt här) men efter ett tag så tänds allting igen, mysko..

Nää nu sa jag gå om 10 min, har fortfarande ont i huvudet, hoppas det går över under dagen..

Ha en mysig söndag!
Hannah

HEMSKHEMSKHEMSK

Hemsk dag, eller i allafall i skolan.. Har en kurs som man har över helgen, och jag säger bara shit, vad är det? Alla gissar sig till beslut on what grounds right? I Sverige hade en sån kurs aldrig existerat, barnaleken.. Fatta ingenting, jag var i princip den enda internationella studenten där så jaaa, denna otroligt givande kurs fortsätter imorgon.. Sen är det en presentation och an reflection on 2500 words, yees!

Däremot har jag haft en del samtal idag, först med Mormor och Morfar som kom hem från sin golfresa i Spanien sen mor och far som visade det "halv nya" köket, sen blev det ett snack med Malin med en skrikande Matilda i bakgrunden och nuuu harjag precis snackat med Iiiikonen (uttala det gärna med stockholmskan så blir det pricken över i:et) :) You knoow why my friends, hahahah internt skämt, sorry! Nu ser väl alla matchen men saken är den att jag pallar inte ta mig ner till stan IGEN för att se matchen på union building, behöver lite näring och lite vila :)

See you
Hannah



Morfar och lilla fina kusin Nellie, dock en aning sur här :)

A new habit

Yees, har fått en ny vana som jag inte kommer kunna fortsätta med när jag kommer hem.. Efter varje träningspass så sätter jag på mig baddräkten och simmar några längder för att SEN sitta i steamsauna, I just say one thing "Sooo wonderful" Problemet är bara det att jag kan inte tillåta mig att sitta där mer än 15 minuter, absolut högst, för jag blir helt svimfärdig när jag kommer ut och det mörknar för ögonen.. Det är mindre trevligt! Hahah och om jag har tränat riktigt hårt så går jag alltid och köper en iskall diet coke - finns inget godare just då! Den slinkar ner snabbt hehe sen sover man gott :)

Hannah

Right from Starbucks

Just nu sitter jag på starbucks och har äntligen fått tillgång till internet här! riktigt skönt, börjar bli lite trött på att, i princip, bara sitta på rummet.. Det blir lite dystert dock finns det en negativ sak med Starbucks, jag kan inte hitta något uttag dvs. jag måste alltid ladda datorn fullt innan jag sätter mig här!

Idag har jag haft en lektion, soft men imorgon och på söndag går jag från 9am. - 5p.m.. Det är lite segt men det är en kurs på 10 credits som är över helgen sen behöver man "typ" inte göra mer, man ska bara skriva en reflektion och göra en presentation så det är riktigt soft! Idag har jag inte snackat med mor och far på tre dagar (mamma håller väl på att få fnatt där hemma) men jag sa till dem att jag kan inte snacka med dem varje dag (ibland två gånger om dagen) för vi har inte så mycket att säga varandra, det hinner ju inte hända något hehe.

Nej nu ska jag försöka plugga lite, ni får ha det så bra!
Hannah


Lodge bar

















Det blev en lugn kväll för mig igår, gick hem lite tidigare än dem andra (lite och lite jag vet haha)
Hannah

Har ALDRIG varit med om något värre!

FY FAN, jag var på ett steppass idag.. Och jag sa att jag var nybörjare och hade testat step några gånger.. Tänk er jag kommer in på passet och ALLA känner ALLA, tränaren känner verkligen alla. Och jag säger till tränaren att jag ärnybörjade och om detta är något för mig? Yees, of course we are not so many in this class. so that will jbe perfect for you "eeh okay". Passet sätter igång och bara under uppvärmingspasset så hänger jag inte med, fattar ni hur dum jag kände mig?!?! Har aldrig haft den känslan innan men jag skämdes som fan, stod bara och glodde! Sen efter första pausen, dvs efter 35 MINUTER då fråga jag om jag kunde gå ut om det var ok!? FY FAN VAD PINSAMT, och sen hoppa jag in i duschen snabbt som fan för att inte råka på dem i omklädningsrummet.. Haha

Nu är det parrty! :)




Visits visits, maybe maybe :)

Sitter just nu och tittar på hotell i London, ooh vad det ska bli kul att komma dit! Har varit där två gånger innan men inget att skryta över direkt för det var i princip bara över dagen.. Om jag får som jag vill så kommer jag möta Maggis där och vi ska bo på ett flott hotell haha som är väldigt billigt (det är väl alltid så man vill ha det).. Resorna hem är riktigt billiga, kostar ungefär £30 så det är riktigt niice! NEj idag ska jag försöka hinna snacka med Malin och Mimmi :) Mimmi kanske kommer hit om tre veckor, längtar as heell isåfall!!

Ha det fint fint!
Hannah

Regn och rusk..

Regn och rusk vakna man upp till idag, mindre kul! Jag ska börja på en ny kurs idag, eller två nya rättaresagt, Skilss development och Introduction to Innovation and Technology Management. Jag har redan tjuvkikat lite på blackboard om kurserna och det är bara inlämningar så det är så himla skönt och dessa essays ligger redan uppe så egentligen hade man kunnat börja nu med dem så man är klar! :) Men man måste också lära sig vad lärarna gillar och vad dem tar ställning till annars kan det bli ett riktigt tradigt betyg hehe! Så idag går jag hela dagen, riktigt segt är nog hemma vid fem (men har nästan håla mellan alla lektioner..)

Ha det fint!
Hannah

Redan vecka 4 här!

Goddagens allihopa! Jag vet om att jag har varit dålig på att uppdatera mig, men här kommer en kort sammanfattning av helgens bravader. I fredags var det lektioner som vanligt sen traska jag bort tiill gymet för att köra ett hårt pass, men var alldeles för lat så jag var inte där för länge. Sen gick jag bort och köpte mig lite god glass, fredagsmys var inplanerat på schemat ;)

I lördags vakna jag av att fönstrena höll på att gå sönder, vår port stod och slog nått så fruktansvärt och alla soptunnor virrade runder på gatan.. Jag stanna inne hela dagen, man ville bara inte ge sig ut. Det kändes som värsta stormen och då ligger man hellre nerbäddad än att riskerar att man blir sjuk igen.. Det roliga är att alla har verkligen varit sjuka (typ alla som man lärt känna här nere har iallafall varit nerbäddad en dag) och tre personer som jag vet so far har haft symtomer för "svininfluensan light" helt sjukt. Men dem är friska nu iallafall så det känns bra, man trodde ju om man skulle få svininfluensan så skulle man direkt till lasarettet och lungorna skulle kolapsa! Iallafall senare mot kvällen vid 20.00 så kom alla våra gäster, vi hade bjudit in så vi nästan blev 20 personer till vår lilla crib. Lite blandat med svenskar, danskar, belgier, ryss, holländare. Det var mycket trevligt, och sen tog vi taxi till ett ställe som heter liquid, svin dyrt att komma in (jämfört med andra ställen här i newcastle) typ tre gånger priset. Men vi gick in och kom in i stor lokal med tjejer som hade så lite kläder på sig så det lika bra hade kunnat stå på en porrklubb och killarna gjorde allt för deras uppmärksamhet.. Isch, grisigt kändes det som och jag kände mig även som en mamma som ändå hade en klänning men vad täckt på de ställen som de gärna visade upp!

I söndags sov jag väääldigt länge, sen på eftermiddagen stack jag och Kristoffer och hans kompis från Manchester och träna... Det blev ett bra pass var borta från 2 till 5 p.m och sen träffade vi Erik och Daniel på the gate (the gate är en stor galleria med restautanger, kasino, bio och nattklubbar) och käkade lite mat. Det var nog den godaste pastarätt jag någonsin har ätit men fi fan vad mätt jag var efteråt, hahah så jag tvingade allihopa att gå hem (egentligen var de lika mätta men kände att det hade varit bra att gå ändå).

Nu är det måndag och jag sitter just nu på Starbucks med Kristoffer och Erik och David är på väg, vi ska snart igen ha lektion (håla på 3 terminer).. Ikväll blir det träning och mys vid dator dvs. en film hehe.

Ha det fint
Hannah


Finally :)

Jag har hittat en riktigt bra kurs här, consumer behavior, lite smått basic är den men sjukt intressant och läraren är toppen! Guud vad jag måste låta som en riktigt nörd nu haha men det är kul när man känner att något tilltalar en :)

Idag så har jag ÄNTLIGEN köpt min jacka, ooooh vad glad jag är Kristoffer tyckte jag var "dum i huet" som köpte den hahaha. "Asså finns det lixom ingen annan" på den absolut bredaste skånskan man kan tänka sig! Haha nej det stod enbart HANNAH BOHLIN på jackan, yeees :) Det var tänkt att jag skulle ut allihopa idag men träningen drog ut sig lite och jag har haft huvudvärk titt som tätt så nu ligger jag här i sängen och ska snart sätta igång en film!

Sov gott allihopa!
Hannah



Så ser jackan ut ungefär!

Danskar, belger, holländare, asiater, fransmän... och svenskar såklart!



Igår var det en salig blanding av alla sorters människor :) Vi var på tre pubar och sen kände jag och David att det inte rikritgt höll ett partytempo (dvs vi var inte riktigt på hugget) så vi tog en taxi hem till kära simonside :) Så det blev en kort men ändå helt okej kväll. Däremot ikväll så ska vi ut med erasmus-exchange students society något så där kanske man känner att man har mer gemensamt iom att vi stannar ungefär lika länge!

Inatt så vakna jag vid halv fyra och kunde inte somna om, haha nu kan jag skratta åt det men då när ingen var vaken och man hör alla dessa konstiga ljud. Ja jag blir livrädd, ibland ångrar man de sista skräckfilmerna man har sett, samtidigt är det dem bästa filmerna att se! Nej nu ska jag snart till skolan, har varit ute och gått i morse så jag måste klä på mig! Och idag ska jag hämta min jacka, by the way FY FAN vad kallt här är nu, det kom idag!

Ha en bra dag!
Hannah





Underhållning! :)

RSS 2.0