Redan vecka 4 här!

Goddagens allihopa! Jag vet om att jag har varit dålig på att uppdatera mig, men här kommer en kort sammanfattning av helgens bravader. I fredags var det lektioner som vanligt sen traska jag bort tiill gymet för att köra ett hårt pass, men var alldeles för lat så jag var inte där för länge. Sen gick jag bort och köpte mig lite god glass, fredagsmys var inplanerat på schemat ;)

I lördags vakna jag av att fönstrena höll på att gå sönder, vår port stod och slog nått så fruktansvärt och alla soptunnor virrade runder på gatan.. Jag stanna inne hela dagen, man ville bara inte ge sig ut. Det kändes som värsta stormen och då ligger man hellre nerbäddad än att riskerar att man blir sjuk igen.. Det roliga är att alla har verkligen varit sjuka (typ alla som man lärt känna här nere har iallafall varit nerbäddad en dag) och tre personer som jag vet so far har haft symtomer för "svininfluensan light" helt sjukt. Men dem är friska nu iallafall så det känns bra, man trodde ju om man skulle få svininfluensan så skulle man direkt till lasarettet och lungorna skulle kolapsa! Iallafall senare mot kvällen vid 20.00 så kom alla våra gäster, vi hade bjudit in så vi nästan blev 20 personer till vår lilla crib. Lite blandat med svenskar, danskar, belgier, ryss, holländare. Det var mycket trevligt, och sen tog vi taxi till ett ställe som heter liquid, svin dyrt att komma in (jämfört med andra ställen här i newcastle) typ tre gånger priset. Men vi gick in och kom in i stor lokal med tjejer som hade så lite kläder på sig så det lika bra hade kunnat stå på en porrklubb och killarna gjorde allt för deras uppmärksamhet.. Isch, grisigt kändes det som och jag kände mig även som en mamma som ändå hade en klänning men vad täckt på de ställen som de gärna visade upp!

I söndags sov jag väääldigt länge, sen på eftermiddagen stack jag och Kristoffer och hans kompis från Manchester och träna... Det blev ett bra pass var borta från 2 till 5 p.m och sen träffade vi Erik och Daniel på the gate (the gate är en stor galleria med restautanger, kasino, bio och nattklubbar) och käkade lite mat. Det var nog den godaste pastarätt jag någonsin har ätit men fi fan vad mätt jag var efteråt, hahah så jag tvingade allihopa att gå hem (egentligen var de lika mätta men kände att det hade varit bra att gå ändå).

Nu är det måndag och jag sitter just nu på Starbucks med Kristoffer och Erik och David är på väg, vi ska snart igen ha lektion (håla på 3 terminer).. Ikväll blir det träning och mys vid dator dvs. en film hehe.

Ha det fint
Hannah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0