International students

Idag blev det mer än vad som var planerat, vi var även på eurpoas största shoppingcenter utanför gateshead, men blev inte särskilt imponerad.. Det fanns "typ" två av samma affär, segt.. Nu har jag mega bråttom, taxin kommer om tio och vi ska ut ikväll, eller bara jag, Daniel och David för de andra två "huena" är på fotbollsmatch. Nej nu måste jag kila, ha en bra kväll! :)

Hannah


Fullspäckad dag!

Godmorgon allihopa! Idag har jag/vi en fullspäckad dag framför oss, först har jag två timmars lektion sen ska vi direkt på metron och ta oss ut till ett barbouroutlet (vet inte om jag skrev det innan men jag ska iallafall HA en jacka och jag vet precis vilken, faan säger jag bara om den är slut haha) sen när jag kmmer hem (förhoppningsvis kommer jag hem tillhalv sex svensk tid så jag ska SKYPA med Malin, för hon har LOVAT detta nu) sen ikväll ska vi ut på en liten pubrunda som slutar på en nattklubb med alla international students så det ska bli riktigt kul! Mindre kul imorgon när jag ska ta mig upp till lektionerna!

//Hannah



Visst är hon vacker - Maggan Löfqvist - endast hon som lyckas :)

Jahapp?

Haha det ända jag kunde säga igår när jag gick och la mig, tänkte imorgon ja då är det en lektion mitt på dagen men så vart det inte, den börjar inte förens nästa vecka.. Så slappt detta är, peppa peppa.. JAg är helt säker på att det kommer ta sin lilla tid sen och bli lite tuffare, vi läser sex kurser här (men bara fyra i Lund ).

Igår såg jag och Kristoffer Terminator 4.. Kan inte påstå att man fatta så mycket då jag inte har sett 3:an haha :) Men Kristoffer har sätt dem hur månag gånger som helst och fattar fortfarande inte allt.. Nu ska jag snart iväg och träna, håller på att tvätta nu så jag måste vänta in tills den vittvätten är klar så jag kan stoppa in en ny ;) Vuxenpoäng!!

Hannah

http://www.moviesonline.ca/AdvHTML_Upload/arnold-terminator4.jpg

The first day in school :)

Uppe med tuppen klockan sju, njae drog mig till 20 över hehe. Sen var det raska steg till busen vid åtta och hittade direkt till första lektionen. Det var System theory nand information system, studenterna bestod till mesta dels av exchange students, plus att läraren var från indien så man fick spetsa öronen lite. Hur kan dem ha en indisk lärare och rekommenderar den till utbytesstudenter? Jag är helt övertygad om att 70% inte förstod ett skvatt! Sen hade vi en annan jättebra lektion, Understanding work and organisations så den behåller jag :) Sen sist på dagen så hade vi en introduktion av ett Business Game så ska endast vara under en helg, skönt att man har den avklarad då!

Så nu ska jag bara slappa och se lite på internet-tv, haha fy fan vad jag underskattade min tv där hemma, nu får man antingen titta på en 15´ tums skärm eller en 10´, iisch ) PLUS att man måste ligga på sidan, för om man sätter upp den på kuddar (vilket jag inte har) så blir datorn för varm och det är aldrig bra.. Nej jag har köpt en bok idag, kanske man ska börja läsa!?

Trevlig kväll!
Hannah




Sunny sunday


Godmorgon allihopa, sorry för att jag inte skrev igår men jag hade fullt upp.
Var på gymet på morgonen och sen var jag här hemma i huset ungefär en timme för sen skulle jag ner till stan och köpa en jacka (som jag hade lagt undan). Precis innan jag skulle gå igenom dörren så sa David till mig att det finns ett barbour outlet här i närheten (det var en barbour jacka som jag skulle köpa) så jackan sket sig men jag stack ändå ner till stan för att handla lite :) Det blev en klänning (woow, Hannah har köpt en klänning mycket sällan), linne och en kavaj. Det jag egentligen behövde var ett par skor för dem jag har nu gör ont, riiktigt ont! Sen när jag kom hem så käkade vi lite och sen satte jag och Kristoffer på Hancock, sen var sängen efterlängtad. Egentligen inte, för det här är tredje natten som jag drömmer mardrömmar..

Nu idag så ska jag välja ut kurser helt och hållet, mixtra lite :) Sen ska jag nog träna, kanske ska simma we will see ;) By the way pappa fyllde år igår, gratulerar och jag skicka ett chokladogram till han lite roligt och annorlunda!! Förresten vårt kylskåp har lagt av , uuh så nu ligger all mat i frysen (det går bara snett med det här huset)

Hannah



På stan

Idag har jag, Kristoffer varit på stan. När vi väl var där nere så mötte vi upp Erik också, dock fick han gå hem för han kände sig febrig (precis som alla andra killar). Jag hade planerat att köpa lite grejer såsom jacka, baddräck, smink etc.. Fick inget med mig hem däremot fick Kristoffer med sig en massa påsar hem med kläder och parfym till sin flickvän, snäll kille det där :) Sen när vi sprang till dem sista affärerna sådär vid fem i sex så passa vi på att äta lite innan vi gick hem. För här hemma finns det inte mycket gott i vår kyl, det är inte precis som hemma! Nu funderar jag på att sticka iväg och träna (alla andra är ju ändå sjuka och ligger i princip nerbäddade), men vi får se!

Ha det så bra //Hannah



Silent disco, du lånar ett par hörlurar och så finns det två kanaler att lyssna på! Rätt roligt att se när du väl kommer in för det är knäpptyst och alla står och hoppar och dansar :)

Seg dag...

Jag kom hem vid halv tre - tre inatt och hade en rätt så "gladihågen" David med mig hem (han är också inneboende i huset). Klockan är nu halv fem och han ligger fortfarande i sängen, resten av killarna var också rätt bra på det men jag höll mig lugn (mycket nöjd måste jag säga) :) Men när Kristoffer bankar på dörren tjugo i nio i morse var mindre kul, jag försökta snabbt komma på en dålig ursäkt för att ligga kvar i sängen men det gick mindre bra. Klockan 9 am skulle vi nämligen vara på ett minimöte på gymet (alla som blir medlemmar måste gå på ett sånt).

Nu har hela dagen gått och jag har möblerat om i rummet, blev mycket bättre och ligger precis intill elementen så det är riktigt skönt! Har dessutom köpt mig en spegel. Känner mig rätt hemma här, har ingen jätte hemlängtan direkt så det känns bra! Kanske inte så konstigt mamma och pappa ringer två gånger om dagen varav en gång på skype när man får se dem. Har även snackat med Martina idag, skönt att höra hennes ljuva skåneröst haha

Ikväll blir det nog bio men grabbarna, kan vara rätt skönt! Det blir nog District 9 och biografen ska ligga mitt i stan, Eldon square. Så då får vi se om de har lite brio och popcorn :)

Hannah

Jag och Martina, Alanya 08


Newcastle so far..


Hejsan allihopa! Nu hade jag tänkt att börja här igen, nu när man är i England.
Kan vara kul att kolla igenom sen. Vi kom hit för lite mer än en vecka sen, måndagen den 14 september. Första dagen vi kom så fick vi boende, ett stort hus (engelskt radhus) som vi just nu bor fem svenskar i. Vi är tre från Lund och två från Umeå. Helt okej, förutom att gas, värme, varmvatten inte har funkat i en vecka men just nu faktiskt fixar dem med det! Fattar ni hur skönt det är att duscha i VARMVATTEN!! Haha jag har fixat gymkort så där duschar jag varmt, men man sover med mycket kläder på :)

Under veckan har vi varit på några erasmus exchange meetings och gjort ett engelsktest. Sen har vi även varit med på lite aktiviteter - freshers week. Vi har spelat bowling och vi har varit i Durham (2,5 mil söderut). Sen har vi varit ute och ätit rätt mycket och tagiit några öl! Iom att jag bara är med killar här så blir det nästan bara öl, eller öl och öl corona eller sol haha! Vi skulle egentligen på fäktning idag men Kristoffer är sjuk idag, jag har varit sjuk och David , Erik och Daniel börjar känns sig lite krassliga... Så är det när man får bo i ett iskallt hus, tom varmare ute än vad det är här inne! Ikväll ska vi ut, det ska vara något festivalaktigt uteanför the union building, och kanske iväg på en barkurs som är nu i eftermiddag!

Tjingeling

 

 

Erik och Kristoffer


RSS 2.0