0 8 0 4 2 9

Goddagens!

Vilken dag det har varit idag, oturen har varit med mig iallafall! Först försov jag mig, hade en kvart på mig till bussen. Sen när vi kommer in till skolan i Lund så är vi på Kåraulan och måste gå till Ec1, vilket är typ fem minuters promenad. Sen ser jag att jag har sett fel på schemat så vi (jag och marcus) får en håla på två timmar. Så då gick vi lite i stan, sen när vi ska börja så är det inte den lektion som vi ska gå på, utan den är imorgon! HAhha Marcusvar så sur.

Sist med inte minst, så kom Martina och hämtade mig när jag kom hem så stack vi till butiken (inhandlade en fin kofta), sen hade vi bråttom till Friskis så Martina lämnade av mig här hemma och stack iväg, problemet var bara att jag hade inga nycklar och ingen var hemma. Men två minuter innan hon kom så kom grannen hem (hon har nämligen en nyckel)

Nu är jag hemma och ska kanske åka inlines med Martina och Joanna i det härliga vädret!

Ha de bra!
Puss och Kram/Bohliin


0 8 0 4 2 8

Godkväll!

Så nu har jag varit och tränat.
Det var riktigt skönt, ny start på livet idag, hahah (intern skämt). Måndag idag och valborg på onsdag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Någon liten susning har jag väl, men vet inte riktigt om jag är sugen på något direkt.

Nu ska jag snart in och hämta mamma och pappa i stan! Deras flyg har typ blivit försent än tre timmar, jag hatar verkligen sånt, man vill bara hem ¨på hemvägen (haha och ja dit på ditvägen :D)

Någon som har något niice förslag om vad som kan göras på valborg? Kanske grillning?! :)


Puss och kram/Bohliin

image93image94

image97

0 8 0 4 2 8

Godmorgon allihopa!

Anledningen till att jag inte hann skriva igår är för att jag vakna riktigt sent, och sen skulle jag fixa min deklaration och den har alltid varit klabbiga.. Så jag höll på med den några timmar (två), sen hade min faster bjudit mig och min bror på middag och sen skulle jag se film med Martina, Dalvik, Marcus och Emmie.

Nu är det måndag, min nya hälsosamma start på livet! Ska iväg till skolan snart, sen kommer mor och far hem (det ska faktiskt bli skönt). Jag har hört att det ska bli riktigt fint väder idag också, och så har jag klätt mig :)


Ha en bra dag!
Puss och Kram/Bohliin

0 8 0 4 2 6

Goddagens!

Så nu har jag varit på marknaden och det var undiis! Love it! Nu ska några giirls komma hit, martina, matilda, linda och maybe sandra? Käka lite och dricka som vino, och därefter finns det en möjlighet att vi drar in till stan och möter upp Sophii där..

En riktigt vårdag idag, ha det bra!
Puss och Kram/ Bohliin


0 8 0 4 2 6


God morgon!

Nu har jag vaknat, eller för en timme sen men har hunnit att läsa tidningen och äta lite frukost. Igår hade jag ju min tenta och den gick antingen rätt ner i botten eller rätt upp i toppen, vi får se ;)

Idag är det marknad och jag älskar det. Vet inte ritkigt varför, men det är något magiskt med det! Har alltid längtat, dock var det ännu roligare när man gick i högstadiet, grundskolan. För då var det marknadslördag och sen var det fest på det! Som sagt har mina päron åkt till Rom, så Hampus hade några kompisar här igår (några och några, hrm) och idag ska jag ta hem lite tjejkompisar och bjuda på mat (Lill du vet vad din uppgiften blir haha, vino). Men jag tror inte det blir någon utgång, men det kan hända.

Tror att jag ska iväg och sola nu,  har ju haft tentavecka så jag har bara suttit inne 24/7, nästan i allafall. Ni får ha det så bra!

Puss och Kram/ Bohliin


image92

















Ralph Lauren

0 8 0 4 2 5

Just listen and feeel the music


Aint no sunshine

0 8 0 4 2 5

Äntligen är denna förmiddag/dag över - har nu haft min tenta och det gick hyfsat bra antingen satte jag den helt eller så "sket jag i det blå skåpet"... Det är nästan alltid, antingen eller. Jag skulle egentligen iväg och träffa några i min gamla klass från ProCivitas, dock blev det inte så för min del, känner mig inte allt för bra. Jag kommer antagligen att somna rätt tidigt för att jag var uppe med tuppen idag, t o m tidigare haha, klockan fyra... Flitigt; bara för att plugga in det sista.
Tänkte ta med kameran idag så ni hade få se hur tråkiga och enorma tentasalarna ser ut, hade blivit så jäkla nervös om jag hade sett det i 9:an och i 3:an haha. Hade antagligen bara tänkt "Hur faen ska jag klara detta"  Men så svårt är det inte, massa knäppgökar som går där som inte har någon aning om vad dem gör här! haha.

Neeej, nu ska jag se på tv och chilla! Och det ser för jävligt ut här hemma, mamma och pappa åkte till Rom och kommer hem på måndag så det kommer bli så skönt för mig och min bror ;)

Puss och Kram/ Bohliin




0 8 0 4 2 4

 

Två timmar har avklarats - måste ju få en paus ;) 

 

032620081402073498.jpg

Elle fashion

 


0 8 0 4 2 4

Godmorgon! 

Känns jobbigt att det är den 24:e idag... Tentajävor imorgon, Så nu är klockan 07.16 och jag ska plugga en fyra - fem timmar framåt.. Sen repetera uppgifter hos Marcus och sen gå igenom det sista jag inte riktigt kan... Det är sjukt så mycket man pluggar till sånt här. På gymnasiet hade jag aldrig ens kunnat tänka mig såhär mycket plugg.. Ajaa, lite smällar får man ta. Längtar dock tills imorgon, efter tentan ska jag träffa Martina och Mimmi i stan och så ska jag shoppa lite, kanske hinner med en fika i norra hamnen? :) Saknar det riktigt mycket! 

Ha de bra! Puss och Kram/ Bohliin



0 8 0 4 2 3

Nu sitter jag här med tentamöget.. Jag och Marcus har kommit fram till att vi inte kommer att klara tentajävorn.. Känns faktiskt inte allt för bra.. Usch, usch, solen hur känner du? Uhm, jaa nu ska jag fortsätta och plugga vidare!

Chilla ni på!
Puss och kram/ Bohlin

image91

0 8 0 4 2 3

Godmiddag!

Så nu har jag pluggat i 2,5 timme och nu ska jag ut och gå med Martina.. Lite stressig är jag inför tentan på fredag.. Har kollat igenom gamla extentor och de är skitsvåra helt ärligt.. För jag kan typ det här, makroekonomi, men hur fanken ska det gå på tentan?! 

Härligt väder ute, står nästan på 15 grader så det är hääärligt ;) Längtar till helgen, ska bli dkönt att slippa pluggandet plus att det är marknad haha. Älskar marknader, vet inte varför faktiskt! Aja, ska drassa nu.

Ha de bra!
Puss och Kram/ Bohlin

image90


0 8 0 4 2 1

Idag fyller min bror 17 bast! Så nu är han väl cool, eller? Även om han är ett huvud längre än mig (eller två heh) så kommer han alltid att vara lillen! Har inte bloggat så mkt, för jag har inte mått så bra och har därför inte orkat.. Här kommer lite foto från helgens bravader!

Ha de bra! Huges/Bohliin

image85

image86

image87

image88

image89


0 8 0 4 2 0

Oo kolla här, minnen: 


'
Winnie the Pooh

0 8 0 4 1 9

På med brillorna i vårvädret - det gör iallafall coolingarna här hahah, söta!





Baby Biker

0 8 0 4 1 9

Godmorgon!

Nu ringde min farmor precis... Hon är alltid lika go och glad och frågar alltid om det går bra i skolan .. Men nu de sista månaderna har hon ibland blivit förbannad och inte fattat någonting.. Allt hände typ på en månad och mellan augusti - septembet förra året.. Innan dess var hon frisk som en nötkärna men nu har hon börjat tappat minnet och hon ringer hem ungefär 3 gånger om dagen och frågar vart hon är, vart hon bor någånstans! Det är så hemsk att se någon försämras på så kort tid.. Här har vi "Lillan" på bild, så söt!

image84

0 8 0 4 1 8

Nu sitter jag här hemma hos Martina, har ätit kycklingsallad och planerat morgondagen! Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det ska bli kul! Har varit och tränat idag, så jag är helt slut nu! Blir väl att jag sussar hemma hos Martina (men hon ska till jobb 7.00 imorgon :/)

Ha de bra!
Huges/ Bohliin

0 8 0 4 1 8

Godmorgon!

Så nu har man varit uppe sen 8.00 så det känns rätt bra! igår skjutsade jag martina och mia in till Helsingborg för att de skulle festa tillsammans med Mimz, efter att jag hade skjutsat dem trodde jag inte att jag skulle få mer att göra med dem under kvällen/natten.. Klockan halv fem ringer mobilen (cardan stänger fyra) så då var det liv i luckan hos martina och hon ville ha skjuts hem ooo guud vad hon babblade.. Sen såg jag nu i morse att Mimmi hade skickat en massa sms: "Jag har blivit av med Martina, hon svara inte heller etc. etc." haha. Kan bara tänka mig vilket tivoli det var imorse hahah.. Ska snart ringa och höra hur det är med pjäserna.. För övrigt händer det inte så mycket idag, plugg och träning.. Ska planera lite med Martina angående morgondagen (middag plus fest).. 

Ha det chill!
Huges/ Bohliin

0 8 0 4 1 7


Madonna

0 8 0 4 1 7

Oo vet ni vad jag älskar? Joo, när det är morgon och det är lite grått på himlen, man ligger kvar i sängen med öppet fönster och hör hur regnet smiskar mot rutan... Eller när man tar bussen och det är lagom varmt i bussen och tittar ut så spöregnar det!  Eller om man sitter i ett uterum på sommaren och det regnar, mys! Jag älskar det, och jag tror nästan att jag är ensam om att tycka om när det regnar.. Men klart så gillar/älskar jag solen också!


0 8 0 4 1 7

Godmorgon!


Nu ska jag snart till skolan, men innan dess ska jag hämta pendelkortet hos Emmie (det var nämligen så att hon skulle låna det medan jag inte var i skolan, men hon har fått influensa, mindre kul, så nu har hon ingen nytta av det).. Sen så ska jag försöka göra kapitel 16,17 av 27.. Så jag har en del kapitel kvar att plugga in!

Vädret ser inte allt för nice ut, regnat hela natten, men samtidigt är det lite mysigt eller det är bara jag som tycker det? Haha. Ha en bra dag allihop!

Huges /Bohliin


Elle.com

0 8 0 4 1 6

Jag döör så seg datorn kan vara ibland. Just nu håller jag på att installera e-legitiomation på kort.. Oo det går ju inte så bra, förra året laddare jag ner allt¨på min brors dator men såklart har han köpt en ny så nu måste jag installera det på min slöa dator.. Är det någon som har gjort detta? Jag har Nordea hahah om ni vill vägleda mig.. Från början skulle mamma fixa det till mig och bara deklarerar (annars hade jag inte gjort det haha) för jag var helt 100 % säker på att jag inte hade köpt eller sålt några aktier/fonder.. Tydligen så har jag det och då blir det mer komplicerat,.. Så ett tips köp/sälj inga aktier för då blir det bara krångligt året efter ahah..

Neej nu ska jag ta ner alla sidor som jag har framme så den kan jobba helt själv (inbillar mig att det ska gå fortare då) Ha det bra!

Huges // Bohlin



0 8 0 4 1 6

Goddagens!

Idag är det onsdag, halva veckan har gått och en del har man fått gjort. Idag finns det lite mer på planeringslistan..

Ska plugga en halv timme till, sammanlagt 2,5 h på fm
Ut och gå en sväng med Martina
Simma med Anton 
Kunskapstestet 
Jogga
Plugga 2 timmar till


Imorgon ska jag för en gång skull in till skolan, ska väl bli mindre kul.. Men ajaa, snart är det sommarlov och det ska bli undiis! Tjingeling


Elle

0 8 0 4 1 5


Sean Kingston

0 8 0 4 1 5

Godmiddag!

Snart är det lunchdax, smarrigt ska det bli! Har pluggat nu i några timmar, 2 ahaha så inte några! Såg Prison break igår, någon mer som gjorde det? Varför ska det alltid sluta så? Men bättre det så att man längtar tills nästa, för ett tag var avsnitten rätt sega...

Idag händer inte något specielt, ska antagligen iväg till Friskis en runda, dock mer plugg som väntar.. Ajaa, ha det niice mina ärtor!
Tjingeliing!


Här har vi gänget!


0 8 0 4 1 4

Heej allihop! Snart ska jag iväg och träna, martina kommer och hämtar upp mig! Har pluggat lite mer än fyra timmar idag och hade tänkt att jag skulle repetera allt ikväll... Flitigt eller inte :/ Vi får väl se hur det blir.. Nu har Marcus precis tittat igenom min överklagan för tentan, så jag hoppas verkligen att det går igenom!

Iallafall ikväll är det Prisonbreak, ser alltid framemot det! Men nu  måste jag drassa, ska byta om!
Tjingeling!

0 8 0 4 1 4

Godmorgon mina duvor! Har inte så mkt att tillägga idag, så jag ger en liten bild från helgens bravader! Ha en bra dag allhop!

image81

0 8 0 4 1 3

Här kommer lite bilder från gårdagen;)

image78

image79

image80

0 8 0 4 1 3

Heeej allihop!
Undiis väder ute, 17 grader ;) Det är så synd så sitter man här framför tv:n, men jag ska antagligen ut och gå en runda sen, därefter blir det släktkalas och sen plugg (massvis) haha. Jag säger alltid det!

Kvällen igår blev mycket lyckad, först middag hemma hos Sophia tillsammans med Linda, Matilda, Jossan.. (Kommer bilder sen). Därefter åkte vi ner till Cardan men gick in på Tempel, sen Zoobar och därefter Tempel igen.. Sen lyxa vi till det lite, för Lill fyllde år, så tog vi en taxi hem!

Hm, vill så gärna ändra min layout plus att jag tycker det är kul att pyssla med det.. Dock tar det bara en sån jäkla tid, en tid som jag inte riktigt har.. Meeen aja, vad tycker ni? Är det acceptabelt så länge?

Haa det niice!

0 8 0 4 1 2

Godnatt ska man väl säga!

Haft en underbar kväll tjejer, men STEFF om du läser detta, så har du en nyhet att berätta sooom jag inte riktigt tåål att höra!

Tjingeling allihop! ska fixa med en somrigare bakgrund!

0 8 0 4 1 1

Säg nu vad ni tycker om bakgrunden? Ska jag behålla den eller ändra den? Vill hålla mig till det "svarta temat".. Help me guys!

Huges and kisses

0 8 0 4 1 1

Goooodmorning!

Idag mår man bra, jämfört med igår.. Hade tänkt att träna, men nada car home noppsi.. Man har nämlogen blivit för lat för att ta cykeln nu när man har fått sitt körkort.. Sen fryser jag så himla mycket så då får jag inte heller någon lust till att ta en joggingtur.. Mer blir det till plugget! Hahah, som man vill det.

Ikväll ska Linda firas, hemma hos Sophiii! Antagligen blir det barrunda, om vi inte kommer in på cardan.. :/ Här kommer den bilden, som jag hade lovat, som jag och Mimmi hade ritat till Martina; lakanet! ;)

Ciao!

image70
Det tog oss 2,5 timme att göra och vi kom inte ihåg vart det gula/blåa skulle vara på den svenska flaggan, PINSAMT! hahahah

0 8 0 4 1 1

Hej hopp sockertoppar!!

Först vill jag bara säga GRATTTIIS LILL! Fy FAEN 20 BAST! Hahaa,. gamla jänta nu ;)

Sen för det andra, fy faaaan vad jag int mår bra idag, men jag får skylla mig själv om man inte somnar förrän vid kvart i åtta och går upp 12.. Japppsi! Här omme rlite pix!

image67

image68

image69

0 8 0 4 1 0


David Guetta - Delirious

0 8 0 4 1 0

Ooo gud redan middagstid! Jag har hunnit med en runda i stan, gymet med martina och nu har jag precis käkat! Ska börja plugga nu! Ikväll blir det utgååång.. och Määätt du SKA med! ;) Planerat att det blir mat hemma hos Mia sen efter det dra in till staan ;)

Noppsi, ska hoppa in i duschen! Ciaao


Härliga tider detta, Båstad 06 tror jag det är ;:)

0 8 0 4 0 9

Så nu är jag nyduschad efter träningen. Ska snart göra ett kunskapstest, mindre kul för det kommer att ta några timmar.. Sen om jag har lite tid kvar kommer den gå till Määtt ;) Såå snäll jag är va! haha.

NU ska jag se Greys Anatomy.. See you!


Såg precis Dahlis nya tatuering, coool!

0 8 0 4 0 9

Godmorgon!

Idag har jag sovit hos Martina, hon deckade framför tv:n igår (jetlaged) och vaknade av att hon spillde ut colan, då säger hon: "ääh jag köper en ny det är lugnt" hahaha, hon trodde fortfarande att hon var iväg. Mend et kan man förstå andra natten hemma nu och varit borta i nästan 3 månader. HAhha.

RIngde precis Mätt, hon sov, men jag väckte henne och nu har vi börjat kolla på resor till Paris.. MEn det är så svårt för själv har jag aldrig varit där men LIll har (ett problem med henne är att man aldrig får tag på henne, såvi får gixxa vilka hotell som ligger bra till haha)

Nu ska jag plugga med massvis av kaffe hehe, om ni vet något bra billigt/centralt hotell tjoa till!
Tjingeling


0 8 0 4 0 8

Så nu är jag hemma efter skolan och träning... Närmar sig allt till tentan, ysch ysch! Vill bara klara den, jag byr mig inte om vilket betyg jag får (det är nog första gången jag säger det i mitt liv haha) Iallafall, snart kommer martina hem.. Blir att se filmer, foto och antalgigen en övernattning!

tjngeling


Här har vi gullet ;) Lagom dragen (hon är nog inte så förtjust i att jag lägger ut detta ahha)

0 8 0 4 0 8

Vill inte, vill inte.. Ooh, allt suger!
Jag vill inte till skolan
Jag vill inte ha tentan

Jag vill att det ska bli sommar
Jag vill sluta oroa mig för saker
Jag vill bara vara med mina kompisar
Jag vill ha ett jobb (istället)
Jag vill göra något nytt
Jag vill åka till Hongkong, just det ja!

Nu har Martina kommit hem, frid och fröjd att hon är hemma nu ahha.. Ska ut i helgen, men det känns inte bra för jag ligger så långt efter i skolan :/ Ska plugga sadan i tre veckor, sen är tentan...


0 8 0 4 0 7

Nu är jag äntlugen hemma.. Har varit i Marcus pappas lägenhet igår, Emmie kom också dit.. Hela kvällen inpå natten spelade/sjöng vi Singstar.. Marcus trodde han var en baddare från början men jag och Emmie vi tog honom till sist! Han hadenämligen övat och det hade ju inte vi! Ha :P

Nu har jag också snackat med Martina, hon kommer snart hem.. Jag har fixat en liten surprise för henne (hon och Filippa plus martinas familj har varit borta i 10 veckor), eller det är ju inte bara jag utan också Mimz och Agge! =) LÄgger upp ett foto sen!


Nu ska jag plugga eller ut och jogga en sväng!
Tjingeling!


0 8 0 4 0 6

Heeej alla glada barn idag.. hm hm hm hahah hur går den vidare? Igår, lördags, var en väldigt mysig kväll.. Det var nämligen så att Macco skulle laga mat för mig, det slutade att jag köpte maten och jag lagade maten samt dukade.. Haha fulla som vi blev (iallafall jag) blev det att vi däckade i soffan till sist!

Nu har jag tränat med Emmie, och snart ska vi sjunga Singstar.. Det är såå jäkla roligt, ni som inte har gjort det ni bprde göra det!

Nu ska jag duscha, See you! Ciao!

0 8 0 4 0 5

Uppe med tuppen, njaa kankse inte riktigt ahah! Igår var Mimz här, och hon hade med sig en gammal film när vi var 12 skulle bli 13 (vilket vi påpekade väldigt mycket haha) hahah vilka knubbisar vi var, heelt sinnes, mamma kallar det för valpafett och det var mycket av det., det kan jag lova Våra hemmakvällar bestod mest av (förr i tiden då) pizza/hamburgartallrik, en påse chips, varsin stor godispåse, cola light i en oändlig mängd, 2 liter glass som vi hade gjort till mjukglass med krossad daim i.. hahaha det är STÖRT! Så är det  ju dock ej längre, nu lever vi på morötter och vatten om dagen för att se hyfsat snygga ut hahaha, nej jag bara skoja.

Iallafall i den här filmen, så hade vi våra egna program som hette dagens ungdomar, där vi bland annat tog upp mycket om H&Ms mode (hade katalogen på ett stativ och en pekpinne) sen var det alltid någon som ringde in, och Miiimz förklade hur en blinddate gick/går till, eller så hade vi våra dansuppvisning hahah jag kommer bara ihåg att vi var så jäkla bra, men när jag fick se den så såg vi en aning stela ut... Skit kul! Våra päron hade ingen aning om att viu gjorde sånt här.

Nu ska jag snart ut och jogga en runda, sen blir det antagligen att jag ringer Joanna, så fint väder så man vill ju ut och gå ;)

Pussilago!

image66
I Steffs limo när hon fyllde 18 år!

0 8 0 4 0 4

Home from schoool ;) Njaa kankse inte riktigt, var hemma för en timme sen och har precis käkat pastasallad, mumsigt! Sen kommer Mimmi ikväll, antagligen vid halv tio - tio, och då ska det fixas och pysslas! Mer kan jag dock ej skriva.

Men nu ska jag ner och dona lite! Puss babes!


En sådan tröja blev inhandlad i SanFran, känns nästan som ett måste

0 8 0 4 0 4

Freedag idag, humöret är mycket bättre. Kunde såklart inte sova igårkväll så jag satte på en film här hemma.. Visste inte att vi hade den, och den var ritkgit bra den hette "Tre systrar och en mamma - Because I said so".. Rekommenderar den varmt (främst till tjejer haha)

Nu sja jag plugga lite sen ska jag till skolan.. Hoppas ni får a great day :) Puss babes


0 8 0 4 0 3

Heej alla glada! Själv är jag en surpuppa, haha, så sant! Fick reda på mitt f*cking tentaresultat, 2 poäng från lilla VG, ska överklaga imorgon (ooh jaa vissa av er skrattar men det heter faktiskt överklaga:P) Seen har jag kommit i en ny grupp i skolan, de är helt okej men allt går så långsamt - hoppas på att det går bättre imorgon. Sen har en person - som kan göra mig riktigt förbannad - gjort mig förbannad och sårad. Så så ligger det till.. Vi har inte alltid bara bra dagar, iallafall inte jag..

Ooh vet ni vad som prcis hände, joo när jag skulle publicera inlägget ni tror inte att NÄTVERKET har kopplats ut.. Ooh, trådlösa skit!

Hoppas ni har haft en bättre dag, ciao my friends!

image65

0 8 0 4 0 3

Godmorgon iallihop!

Nu ska jag börja plugga, nu på morgonkvisten.. Sen ska jag till skoolan, för grupparbete :/ Mindre kul, men det känns enda som en bra grupp!

Ha en niiice sommardag ;)

Steffs JellyBeans

0 8 0 4 0 2

Heeej allihopa! Hoppas allt är bra med er, här är det toppen :) Var ni med om något aprilskämt igår? Njaa jag gick iallafall inte på något, hur dum får man va :P Haha.. Jag pluggar makroekonomi just nu, ligger efter som faen, ursäkta. Dock mkt sant. Måste ta tag i detta nu!

By the way, Martina kommer hem på måndag.. BLir en liten surprise för henne när hon kommer hem! Ska bli skitkul, hoppas att hon har lust att gå ut sen också! HAhah jag och Mina har redan planerat vad som ska görs, tss.

Nu ska jag snart hem till Lill där Mätt också kommer befinna sin kropp (huet hänger inte alltid med, haha tjejMILEN :P) Kidda..

Haa en niiicevårkväll! Ciao

0 8 0 4 0 1

Vad är det dem sysslar med? Första gånge nu som jag kommer in, och nu ska jag till schoool ;)

Have  a niice day ;)


RSS 2.0